Stamkullevägen 261

Sandhem, Trollhättans kommun Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
151 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
299 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Energiklass
E
Driftkostnad
29 758 kr/år

Varmt välkommen till populära Sandhem och möjligheten att förvärva detta trevligt belägna kedjehus! Här bor ni med ett toppenläge på lugn återvändsgata med härliga hörnläge mot grönområde.

Här bor ni i en genomgående ljus och fräsch bostad med två altaner samt ett vinterbonat uterum och bekvämlighet som tillhörande isolerat förråd till förvaring. Till bostaden hör även ett garage i länga och möjlighet till parkering på gemensam parkeringsplats intill.

Bostadsytan disponeras över hall, kök med matplats, vardagsrum med braskamin och utgång till uterummet, gästtoalett, kombinerat badrum och tvättstuga samt två sovrum i entréplan. Ovanvåning erbjuder ett allrum samt två sovrum.

Köket har renoverats omsorgsfullt 2005 med gedigen atmosfär. Här är det massiva bänkskivor i granit, charmig spiselkrans och vackert spröjsade vitrinskåp. Här finns gott om plats för rejält köksbord och från köket nås en härlig uteplats på träaltan.

På Stamkullevägen bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med lekplats runt knuten, bekväm närhet till skog och natur och samtidigt närhet till Trollhättans centrum. Via Gröna stigen och dess cykelbana tar ni er på cykeln till centrum eller resecentrum på bara några minuter. Här i Sandhem är det trevlig närhet till flera mataffär samt promenadavstånd till förskola och skola.

Varmt välkomna att boka er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Entré Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Sophia Lantz

Entré Fastighetsförmedling
Mäklare Sophia Lantz, Entré Fastighetsförmedling
0768544007

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.