Smesa Eriks väg 15

Sätila, Mark Se på karta

4 415 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
514 m²

Vi har nöjet att presentera två centralt belägna parhus med utsikt över Storåns dalgång i expansiva Sätila. Parhusen kommer att uppföras med ett modernt formspråk, av lokalt förankrade byggföretagen Hansson & Karlsson Byggservice tillsammans med Sätila Bygg under namnet Feisab (Förvaltning och entreprenad i Sätila.)

De totalt fyra fastigheterna har ett vackert utsiktsläge och är lugnt belägna som sista hus på en återvändsgata med bergväggen som en bakre skyddande sköld. Bostäderna kommer att kännetecknas av modern och tidlös design med en ljus och trivsam miljö.

Den trevliga balkongen med utgång från vardagsrummet ger en strålande utsikt över Storåns dalgång med magiska solnedgångar i blickfånget.

Här finns möjlighet att du som köpare, i ett tidigt skede, kan få möjlighet att påverka interiören med tillval av interiören som tex. golv, väggfärger, kakel och klinker.
Möjlighet till generationsboende finns, med då två lägenheter om 73 kvm med tre rum och kök vardera. Priset för de två bostäder ligger på 4 950 000 kr.

Här kommer du att bo i harmoni med naturen med skog, bär- och svampmarker inpå knuten. På fritiden finns det möjlighet till ett rikt friluftsliv i vacker natur och tillgång till fina idrottsanläggningar. Gångavstånd till sjön Lygnern för svalkande bad under sommaren och skridskoåkning på vintern.

Fördelarna med ett nytt hus är många, som bland annat ingen fastighetsskatt på 15 år, låga driftskostnader, minimalt underhåll de första åren och det är en speciellt känsla att själv få vara en del i processen att uppföra sitt hus och sedan vara den allra första som flyttar in.
I priset ingår kostnader för anslutningsavgifter för VA, el och fiber.

I Sätila bor och trivs många barnfamiljer, med direkt närhet till barnomsorg, skola och goda kommunikationer med buss till Göteborg. Sätila är centralt beläget med ca 35 minuters bilväg till Göteborg, Kungsbacka och Borås samt endast 20 minuter till Landvetter flygplats.

Beräknad byggstart: september 2021
Beräknad inflyttning: maj 2022

https://feisab.nu/projekt/gunne-ostra/

Varmt välkomna att höra av er för mer information eller anmäla ert intresse för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Härryda

Kontakta mäklaren

Caroline Ljung

Bjurfors Härryda
Mäklare Caroline Ljung, Bjurfors Härryda
0709987923