Hollandsresan 294

SÄVJA, Uppsala Se på karta

3 750 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
296 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
45 883 kr/år
Antal besök
4 748
Dagar på Hemnet
13

Stort och mycket tilltalande kedjehus med suveränt läge på hörntomt. På entrésidan finns en stensatt uteplats med uppsikt över en lekplats. På baksidan har vi en stor härlig uteplats, i soligt söderläge, mot en liten skogsdunge. Detta är en riktig familjeidyll med naturen inpå knuten, bara 10 minuter från city.

Huset hade en ursprunglig boarea om 118 kvm. År 2015 byggdes övervåningen ut med ytterligare ett sovrum. Den nya boarean om 130 kvm omfattar en rymlig hall, tvättstuga, ett smakfullt inrett kök med matplats, ett stort vardagsrum och ett matrum i öppet samband där ljuset kan flöda fritt över stora ytor, samt ett helkaklat duschrum med stilrena materialval. På det övre planet finns fyra sovrum, varav ett nybyggt, en klädkammare samt ett helkaklat badrum. Huset har genomgått löpande förbättringar med genomgående smakfulla färger och materialval.

På fastigheten finns ett vidbyggt garage för en bil samt plats för ytterligare två-tre bilar på uppfarten.

Fastigheten ingår i samfällighetsföreningen Blomsterkungen. I avgiften till samfälligheten ingår värme, vatten, sophämtning, skötsel av gemensamma ytor, snöröjning och sandning. Otroligt bekvämt!
Besök hemsidan här: https://www.sffblomsterkungen.se/

I och omkring Sävja finns många fina promenadvägar och goda möjligheter till friluftsliv i den närliggande Lunsenskogen, med strövstigar, grillplatser och raststugor. I området finns också vårdcentral, barnavårds- och mödravårdscentral, apotek, bibliotek, närlivsbutik, ICA-butik, pizzerior, flera förskolor (kommunala och privata alternativ) och skolor, fotbollsplaner, mm. Mycket goda bussförbindelser och cykelväg till centrum.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Visningstider

  • 31
    maj
    Sön 31 maj kl. 13:00–14:00
    Anmälan krävs till visningen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.