Fårtickevägen 33

Skånsta, Österåkers kommun Se på karta

4 495 000 kr

4 795 000 kr -6 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
612 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1971
Energiklass
D
Driftkostnad
36 738 kr/år

Varmt välkomna till detta rymliga och tillbyggda kedjehus om 144 kvm på Fårtickevägen - en lugn återvändsgata i populära Skånsta.
På två våningsplan finner ni bland annat stora sociala ytor, flexibel planlösning med möjlighet till många sovrum och gott om förvaring - i ett genomgående renoverat hus med klanderfritt läge.
Tomten är lättskött och här finns gott om plats för familj och vänner att njuta av de ljuva sommardagarna, om hösten kan ni plocka svamp i skogen som man når direkt från tomten.
Huset är i mycket gott skick och flera stora renoveringar är utförda; badrum, tvättstuga och gäst-wc är helrenoverade med bl.a klinkergolv och golvvärme, värmepumpen är ny, yttertaket är utbytt och mycket mer.

I Skånsta/Sjökarby kan ni bosätta er i familjevänliga omgivningar med svampskogar och vackra strövområden precis runt knuten, badplatser och friluftsområden finns på cykelavstånd. Med absolut närhet till för- och grundskolor samt busshållplats, har ni alla förutsättningar att få ihop livspusslet och hinna uppskatta de fördelar som ett boende i Skånsta/Sjökarby har. Pendlingsbussen går till Tekniska högskolan.
Välkommen till ett hem att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Kontakta mäklaren

Sara Strand

Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
Mäklare Sara Strand, Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
+46739862223