Karin Larssons Väg 106

Sköndal, Stockholms kommun Se på karta

7 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
141 m²
Tomtarea
152 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
40 181 kr/år

ACCEPTERAT PRIS! VISAS PÅ SÖNDAG 4/12 KL 12:30-13:00
FRIKÖPT TOMT. P-PLATS. LÅG DRIFTSKOSTNAD.
Välkommen till ett stadsradhus i tre plan med två takterrasser! Husets moderna arkitektur med stora ljusinsläpp och smakfulla färg och materialval ger en bostad utöver det vanliga.
Det här är en bostad som möter moderna krav på bekvämlighet och stil som tillsammans med låga driftskostnader ger ett fantastiskt boende.

Entréplan bjuder in till en bra planerad hall med plats för ytterkläder i anslutning till entrén. Hallen öppnar upp till bostadens kök med matplats för 6-8 personer. Köket ligger i öppen planlösning med det väl tilltagna sällskapsrummet med braskamin. Panoramafönster ut mot altanen och tomten i sydvästläge gör sällskapsrummet extra ljust och fint. På entréplan finns också ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Svängd trappa till mellanplan som fördelar sig över ett allrum och tre sovrum. På mellanplan finns även här ett helkaklat badrum och bra förvaring i en rymlig klädkammare.

Övre plan är idag ett fantastiskt sällskapsrum med fönster i två väderstreck och access till de två terrasserna där man har sol från morgon till sen kväll. Samtidigt har man fri utsikt över samfällighetens gemensamma gård från den ena terrassen och från den mindre terrassen ser man mot Orhems naturområde. Övre plan kan delas av till två rum om man önskar, denna våning kan förändras i takt med familjens behov.

Till huset här en p-plats med elstolpe strax utanför dörren.

Lilla Sköndal är ett underbart naturnära område, här bor du strax bredvid Orhems naturreservat med sina promenadvägar, skogsområden och givetvis Orhems kolonistugeområde. Sjön Flaten med flera fina badplatser och klippbad ligger bara 1.6 km bort. Även sjön Drevviken finns på bekvämt promenadavstånd.

Här ligger närmsta förskola mindre än 10 min bort och ca 10-12 min till motorvägsbussarna som tar dig till till Gullmarsplan och T-Centralen.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Farsta

Kontakta mäklaren

Petrah Gustafsson

HusmanHagberg Farsta
Mäklare Petrah Gustafsson, HusmanHagberg Farsta
0733906467

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.