Kommande

Pepparkaksgränd 10

Sköndal, Stockholm Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
172 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
372 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
39 000 kr/år
Kommande

Radhuset kommer visa under andra kvartalet 2021. Anmäl dit intresse för mer information. Nu finns möjligheten att förvärva ett radhus i ett av Sköndals mest omtyckta områden. Barnvänligt på lugn återvändsgata med lekparker runt husknuten och gräsmatta utanför altandörren. Väl omhändertagen fastighet med högt i tak samt trevligt ljusinsläpp på hela 172+20 välplanerade kvm samt dubbelgarage i anslutning till huset.
Två gröna uteplatser i bra solläge och i fint insynsskyddat läge.

På entréplan finner ni det hemtrevliga, köket med rejäla arbetsytor och all maskinell utrustning ni behöver. Matplats för 4-6 personer. Intill finns vardagsrummet med både plats för såväl samvaro som matbord för större sällskap.

Öppna trevliga ytor med insynsskyddat läge. Utgång mot grönskande baksida med altan och fin gräsmatta. Plats för såväl lek och spring som trädgårdsodling för den med gröna fingrar.

Fina original trägolv med fräscha ytskikt.

Här finns gott om garderober och en rymlig klädkammare.

Två fräscha badrum samt rymlig tvättstuga.

Inom gångavstånd finns natursköna sjön Drevviken med många vackra promenadstråk. Sommartid kan man njuta av klippbad eller barnvänliga Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas skridskobanor som lämpar sig för barnen och den inbitne långfärdsskridskoåkaren.

Perfekt läge nära Sköndals centrum som erbjuder livsmedelsbutik, bank, café, post, restaurang, apotek och bibliotek. Goda bussförbindelser till Gullmarsplan, Farsta och Skarpnäck som du når på 5-15 minuter. Direktbussar till T-centralen från Norra Sköndal.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Per Knaust

Notar
Mäklare Per Knaust, Notar
0708-99 79 47
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.