Vråkvägen 14

Skurup, Skurup Se på karta

3 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
162 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
422 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
38 900 kr/år
Antal besök
4 582
Dagar på Hemnet
11

På fint läge i Skurup kan vi äntligen presentera det härligaste familjehuset! Huset har renoverats grundligt under de senaste tio åren med kök, helkaklade badrum, fönster, altan, luft/luftvärmepump och alla ytskikt har uppdaterats löpande. Optimal och ljus planlösning med utrymme som gör att alla trivs! Här finns fina sällskapsrum, inspirerande kök i fräckaste chillirött, stilrena helkaklade badrum, tre sovrum. Tonårsrum i källaren. Att det dessutom finns underbart spabad, gym med bastu och en härlig biosalong sätter verkligen guldkant på livet.

Trädgården är planerad för maximal avkoppling med generöst trädäck där man gärna umgås för goda grillmiddagar och med ett ljuvligt dopp i spabadet medan solen går ner. Ifrån sovrum och tvättstuga når man trädäcket för frukoststunden i öster. På denna sidan av huset finns även en
grind ut till gång- och cykelstigen som leder ner till Skurups nya skola, förskola, affärer och tågstation. Läget är optimalt med bra kommunikationsmöjligheter och med tio minuter till havet. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Sara Gustavsson

Bjurfors Ystad
Mäklare Sara Gustavsson, Bjurfors Ystad
0707200755