Nyproduktion

Gunnarbovägen 58

Solna Järvastaden, Solna Se på karta

7 400 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
157 m²
Förening
BRF Resona Trädgårdsbacken
Om föreningen
Avgift
5 292 kr/mån
Pris/m²
47 134 kr/m²
Nyproduktion

Ta chansen att bosätta Er i detta idylliska område med moderna stadsradhus som knappt kan ligga närmare Stockholms innerstad. Här bor man med cykelavstånd till city. Området är barnvänligt och mycket attraktivt. Bostäderna är moderna med stadsmässig karaktär med delvis tegelklädda fasader som knyter ann tidigare etapper, kombinerat med slät träfasad vid terrass och fasad mot entréerna. Teglets färg går i varmgrå palett, varav en ljus varmgrå och en mörkare varmgrå ton som harmonierar med teglet. Uteplatserna avgränsas mellan grannar med glesa spaljéer och planteringar. Vid sidorna mot gatan planteras träd för att ge grönskande stadsrum. Förrådsbyggnaden placeras för att ge viss privacitet till uteplatser samtidigt som levande miljöer mot gator. Glesa spaljeér och plantering avgränsar den resterande delen av tomten mot grannar.

Bostäderna säljs på ritning med planerad inflytt från tredje kvartalet 2021. Bokningar hanteras i samband med att de kommer in och avtal tecknas.

Stadsradhuset består av 6-7 rum, 157 kvm, fördelat på tre våningar. Bostaden är högkvalitativ och smakfullt inredd in i minsta detalj. Entréplanet utgör den sociala ytan med hall, badrum, kök, matplats och vardagsrum med dubbla utgångar till uteplatsen. På mellanvåningen har man badrum och fyra sovrum, samt tredje våningen med allrum samt ev sovrum (kostnadsfritt tillval) och utgång till terrass i soligt söderläge.

Bostäderna är smakfullt inredda med ett genomgående koncept där påkostade material- och färgval utgör standardutförande. Man jobbar framförallt med tre färgval av både väggar och kök; grått, vitt och beige. Den ursprungliga färgsättningen kan kostnadsfritt ändras mot någon av de andra kulörerna som projektet erbjuder.

Interiören är sober med 1-stavig vitpigmenterad mattlackad ekparkett och väggarna på entréplan är målade med ljusgrå färg (alt. ljusbeige eller vitt). Övre plan är målat i vitt. Köket är från Ballingslöv och går i varmgrå kulör. Köksluckorna kan utöver det, som tillval ändras till Ostronbeige eller vitt. Blandare och handtag är kromade (tillval: mattsvart). Strömbrytarna är i ursprungsutförande vita men kan också ändras till svart (tillval). Badrummen är modernt designade med delvis kakel och snyggt målade väggar i ljusgrått på entréplan (tillval: Ljusbeige eller vitt). Tvättmaskin och torktumlare samt komfortvärme på övervåningen. Fönsterbänkarna går i kalksten.

För mer information om standardutförandet se separat rumsbeskrivning. Tillval kan göras fram till vecka 35, se separat tillvalslista. Likaså kan ett extra sovrum på översta våningen väljas till.

Bostäderna säljs i Bostadsrättsform, dvs inga tillkommande lagfarts- eller pantbrevskostnader. Bostaden är ännu inte uppförd utan säljs på ritning. Avvikelser kan därmed förekomma.

Läs mer om bostaden
Notar

Kontakt

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019