Fårholmsgränd 2

Stenvik, Oxelösunds kommun Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
438 m²
Byggår
2021

INFLYTT I FEBRUARI! Med ett fantastiskt läge vid Stenviks Gränd fördelat på 150 kvadratmeter i två plan. Bostaden präglas av smakfulla och högkvalitativa materialval kombinerat med en fin tomt i direkt anslutning till havet och klipporna. En perfekt miljö för dig som gillar att röra på dig och njuta av den orörda naturen i skärgården. Hörnläge ger stor flexibilitet för den som behöver lite mer uppställningsplats för båt eller bil.
Huset är extrautrustat med bl.a ett stort smakfullt kök och terras på carporten, (se ritningar bland dokument). Detta är en försäljning för kunds räkning och det går inte att göra några ändringar innan huset står färdigt. De två saker som återstår att slutföra efter tillträde är en sista strykning av fasaden och färdigställa tomten som är grovplanerad vid tillträde. MÖJLIG INFLYTT I FEBRUARI:

Med sitt centrala läge och närhet till både skola och jobb kommer husen passa alla typer av familjer. Havsbrisen och lugnet ger en fin kontrast till citypulsen vilket gör Stenviks Gränd till en idealisk plats att bo på. Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Kontakta mäklaren

Mats Axner

SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
Mäklare Mats Axner, SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
070-772 77 21

Visningstider

  • 5
    dec
    Sön 5 dec kl. 13:30–14:00
    Välkommen att anmäla Dig till visningen. Vi på SkandiaMäklarna tar fortsatt hänsyn till Covid-19 och kommer anpassa visningstiden efter antalet visningsbesökare. Boka in Dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms eller e-post. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.