Ripvägen 10 I

Strömma, Värmdö Karta & restider

5 750 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Strömma Skärgårdsstad är en bostadsrättsförening under produktion med 16 bostäder i olika storlekar från 25 till 152 m². Belägna ett stenkast från Strömma kanal är alla bostäder byggda på plats av Elithus med omsorg för detaljer, marknadsledande kvalité och en speciell närvaro av natur och skärgård. Arkitekterna har medvetet placerat husen bland naturen och bevarat dess element ända in på knuten trots att man endast är 30 minuter med buss från Slussen.

I detta parhus är utformningen omsorgsfullt betänkt med både ogenerade och privata ytor utomhus, vilket har möjliggjorts genom olika husvinklar vilka också ger en intressant arkitektur.

I entrén slås man genast av den öppna planlösningen med 3 meter i takhöjd. En garderob med skjutdörrar i hallen, arbetsrum/sovrum och badrum intill samt tvättstuga med förvaring smart placerad under trappan för att tillvarata alla ytor. Vidare når man ett stort vardagsrum som har en skjutdörr till en avvägd plats för en altan och direkt access till naturen där man både är avskild och får sol under både dagen och kvällen.

Matdelen i anslutning till vardagsrummet är inramad med två stora fönster och det U-formade köket levererar generösa utrymmen samt ett lågt fönster ovan diskbänken för att ge extra ljusinsläpp.

Uppför trappan hittar man ett tilltaget allrum som flödar av ljus genom de två stora fönstren. Här finns också 3 sovrum, där det ena har en rejäl klädkammare. Samtliga sovrum i huset är mellan 8,5 och 18 m². Badrummet i det övre planet har badkar och ett fönster vilket gör det extra ljust och trivsamt.

Dessutom ingår en kostnadsfri konsultation med Elithus huvuddesigner för projektet för varje köpare av en bostad i föreningen.
Konsultationens inriktning kan väljas fritt och innefatta inredningsdesign och tips, trädgårdsplanering eller bara ett givande möte där man kan få höra om sin bostads ursprungliga planering utifrån ett arkitektoniskt perspektiv. Vid önskemål kan man senare köpa till kompletterande konsultationer till ett förmånligt pris, t.ex. om man vill ha mer handfast hjälp att inreda sin nya bostad.

Länk till fastighetsutvecklarens projektsida: https://strömmaskärgårdsstad.se/

I söder ser man Strömma Kanal bland träden och i öst skymtar man inloppet till kanalen med en sjöglimt.

Den egna tomtmarken innefattar ett område med naturmark med en fantastisk ek i nordväst samt en orörd berghäll som sluttar ner mot Ripvägen och motsvarande berghäll i öster. Här uppe på berget är man ensam då man har närmare 50 meter till grannens huvudbyggnad och 20 meter till en komplementbyggnad som ligger i en mycket lägre nivå, bägge helt utan insyn.

En förberedd yta för en uteplats väster om bostaden ger sol på dagen och kvällen och man har också möjlighet att anlägga uteplats i sydväst där det finns en plan yta förberedd för gräsmatta, planteringar eller egna önskemål innan den möter gångvägen som tar en ner till Ripvägen.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
151 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
4 950 kr/mån
Driftkostnad
35 340 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet
Förening
BRF Strömma Skärgårdsstad
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ripvägen 10 I och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 750 000 kr
Driftkostnad
35 340 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Strömma Skärgårdsstad

Registreringsår
2018
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 611
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 23 dagar sedan, den 24 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips