Nyproduktion

Sekatörsslingan 68

Strömsbro, Gävle Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Förening
BRF Växthuset i Strömsbro
Om föreningen
Avgift
4 995 kr/mån
Driftkostnad
25 560 kr/år
Pris/m²
24 583 kr/m²
Antal besök
2 473
Dagar på Hemnet
27
Nyproduktion

Vid en mycket väl vald plats; Strömsbro, med all dess härliga omkringliggande natur, växer snart ett barnvänligt rofyllt bostadsområde fram. Lagom nära till stan, men med ett härligt lugnt läge.

Att bo i ett nytt Panghus, som förutom en stilren finish med högkvalitativa materialval även erbjuder egen tomt och uppfart, skänker dig och din familj ett bekymmerslöst boende för många år framöver. I etapp 3 erbjuds både fristående villor om 135 kvm och radhus om 120 kvm, samtliga i bostadsrättsformat.

Läget vid gamla Handelsträdgården är mycket attraktivt. Området kommer att bli som en förlängning av radhusen på Syster Stinas väg och med området Lindbacka västra på andra sidan Björkevägen. Här bor man nära naturen och fina anläggningar i området som ex.v. Skidstavallen, Testebovallen, Curlingen och Hille IP. För den golfintresserade ligger Gävle Golfklubb på kort avstånd. Avstånden är korta både till city och havet vid Engeltofta som ligger ca 5 km bort.

Vill du vara med på Panghus resa?
Radhus nr 65 är en exempelbostad i projektet. För mer information om priser och tillgängliga bostäder, anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Gävle