Jaktvägen 5

Svinninge, Österåker Se på karta

4 749 000 kr

4 495 000 kr +6%
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
152 m²
Byggår
2020
Avgift
5 998 kr/mån
Pris/m²
31 243 kr/m²
Antal besök
899
Dagar på Hemnet
15

Endast två parhus kvar i hela projketet!
Ett modernt boende nära hav och natur i omedelbar närhet till skärgården och naturen, med Stockholms storstadspuls endast 25 minuter bort.

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Intill Svinningeudd bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med Hultman-Vogt arkitekter har Carl EK skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. Till projektet kommer ett poolområde med stor altan att uppföras. Poolområdet kommer även förses med ett bastuhus med en rymlig bastu och omklädningsrum. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Skärgårdsslänten just precis detta.

Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Parhusen erbjuder alla en privat uteplats och möjlighet till altan. Två parkeringsplatser ingår per bostad samt ett privat förråd. Varje bostad kommer att ah möjlighet att använda gemensamma pool-området med tillhörande bastu och omklädningsrum.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker