Jaktvägen 17

Svinningeudd, Österåker Karta & restider

4 299 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Välkommen på visning 29:e september kl 15:15!

Denna bostad kommer byggas i etapp två, dessa beräknas vara klara höst/vinter 2020/2021. Kontakta mäklaren för mer information.
Ett modernt boende nära hav och natur i omedelbar närhet till skärgården och naturen, med Stockholms storstadspuls endast 25 minuter bort.

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Intill Svinningeudd bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med Hultman-Vogt arkitekter har Carl EK skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. Till projektet kommer ett poolområde med stor altan att uppföras. Poolområdet kommer även förses med ett bastuhus med en rymlig bastu och omklädningsrum. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Skärgårdsslänten 1 just precis detta.

Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Parhusen erbjuder alla en privat uteplats och möjlighet till altan. Två parkeringsplatser ingår per bostad samt ett privat förråd. Varje bostad kommer att ah möjlighet att använda gemensamma pool-området med tillhörande bastu och omklädningsrum.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
132 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
5 998 kr/mån
Räkna på boendet
Förening
BRF Skärgårdsslänten 1
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Jaktvägen 17 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 299 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Skärgårdsslänten 1

Registreringsår
2018
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

558
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 12 dagar sedan, den 11 september 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips