Täbyvägen 264

Täby Se på karta

4 675 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
128 m²
Tomtarea
186 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
41 100 kr/år
Antal besök
6 261
Dagar på Hemnet
12

Områdets bästa läge med arkitektens egna val. För området unikt skyddat mot insyn i kombination med ett mycket centralt läge, omgivet av bilfria gångvägar, skog och grönområden gör detta till en barnfamiljs dröm. Parhuset är välplanerat om totalt 128 kvm i mycket populärt och barnvänligt parhusområde. Närhet till kommunikationer och gångavstånd till matbutiker. Uteplats och balkong i söderläge!

Det här är ett populärt hus med välplanerad yta för stora sovrum, sociala sammankomster, härlig uteplats och goda förvaringsmöjligheter. Välplanerad nedervåning med vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till uteplats i bästa söderläge, tvättstuga och gästtoalett. Tre stora sovrum på det övre planet samt ett badrum med moderna materialval. Master bedroom med klädkammare i anslutning.

Praktiskt boende i trevligt område med eget garage och parkeringsplatser till alla boende på samfällighetens parkering. I området finns både förskola och skola. Dessutom finns en gemensam pool i samfälligheten som kan nyttjas av de boende. Här har du tillgång till ett modernt utegym och boulebana. I denna del av området är det även nära till kommunikationer och mataffär. Det finns också ett litet lokalt centrum med mataffär, vårdcentral, thairestaurang och Pizzeria.

Kom och upplev huset och området på plats.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby