Långgatan 35B

Teg, Umeå kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
144 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
493 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
28 735 kr/år

Nu kommer tillfället man bara inte får missa!

Med sitt fantastiska läge på populära Teg finns detta charmerande parhus i ett lugnt och efterfrågat område bland barnfamiljer. Här finner ni ett hem med en ljus och funktionell planlösning som skänker en luftig och härlig atmosfär. Vad sägs om ett stort och trivsamt vardagsrum där ni kan åtnjuta härlig avkoppling och mysiga stunder framför täljstenskaminen som ger värme åt både kropp, hjärta och själ.

Huset erbjuder 144 väldisponerade kvadratmeter, i två plan, som utgörs av hela 4-5 sovrum, luftigt vardagsrum med utgång till altan i västerläge. Ett rymligt kök som tillsammans med den öppna och sociala matplatsen skapar möjlighet till härlig kreativitet. Badrum och extra WC, tvättstuga, bastu, balkong i väster och ytterligare en altan i öster. Här finner ni både garage och carport, väl tilltagna förvaringsmöjligheter, samt en lättskött trädgård med plats för allehanda plantering och springvänliga gräsytor!

Fantastisk bomiljö med det mesta familjen behöver. Här är det gångavstånd till förskola och skola, parklek och älven med fina promenadstråk. Med endast en kort cykeltur tar man sig till såväl centrum som Avion shopping och IKEA.

Ett hus att verkligen trivas i.

Välkommen att boka in Er på visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Umeå

Kontakta mäklaren

Patrik Nyberg

HusmanHagberg Umeå
Mäklare Patrik Nyberg, HusmanHagberg Umeå
0738900908

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.