Tollarevägen 45B

Tollare, Nacka kommun Se på karta

11 995 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
157 m²
Biarea
20 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Förening
BRF Lovehusen Tollare
Om föreningen
Avgift
6 525 kr/mån
Driftkostnad
29 400 kr/år
Pris/m²
76 401 kr/m²
Antal besök
2 217

På bästa läge i Tollare, med storslagen utsikt över vattnet, uppför prisbelönta Lovehusen arkitektritade parhus.

I Brf. Lovehusen Tollare plockar arkitekt Love Arbén upp tidlösa kvaliteter och fångar samtidigt möjligheten att skapa något nytt. I Tollare är förutsättningarna exceptionella. Naturen är storslagen. Utsikten milsvid och vattnet glittrande. Husen ramar in allt detta och vänder rum samt funktionerna mot naturen. Samtidigt är husen förankrade i det lokala samhället. En del av en levande skärgårdsstad och en utmärkt utgångspunkt både för arbetslivet i staden och friluftslivet i skärgården.

Rena linjer, hållbara naturmaterial och unika detaljer. Förutsättningarna att sätta sin egen prägel och forma sitt drömhem är ideala i arkitekt Love Arbéns nya iteration av Lovehusen. Ett helt eget kvarter där utformningen av husen ramar in utsikterna och insidans möjligheter talar till familjens behov. De 13 parhusen i Tollare är omgivna av skog och hav, klippor och naturreservat, men de är också en del av ett väletablerat område med service, skolor och snabba kommunikationer till innerstan.

Stora fönsterpartier, uteplatser och takterrasser ger utsikt över Lännerstasundet och Mårtens holme, samtidigt som höga träd och skogspartier bäddar in kvarteret i en egen oas. Det blir sedan att addera det som naturen inte kan leverera, hem som öppnar upp sig lika mycket som de ger skydd.

Genomgående mycket hög standard med bland annat vattenburen golvvärme på samtliga våningsplan. Till bostaden hör upplåten tomtmark samt parkeringsplats med laddstolpe.

Föreningen: Under föreningens tre första verksamhetsår gäller en räntegaranti innebärande att föreningens räntekostnader högst uppgår till det belopp som motsvarar en genomsnittlig ränta om 2,25 %.

Välbyggda och välisolerade hus är energismart. Beräknad energiförbrukning för uppvärmning och tappvatten är 5602 kWh/år.

Tillträde kommer ske från och med juni 2023.

Besök gärna projekthemsidan: https://lovehusen.se/projekt/tollare/

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB

Kontakta mäklaren

Majah Huynh

BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
Mäklare Majah Huynh, BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
076-604 44 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.