Midsommardansen 2

Toltorp, Mölndal Karta & restider

5 995 000 kr
RadhusRadhus

På ”skolsidan” av Toltorpsdalen återfinns detta efterfrågade och väl tilltagna radhus om hela 147kvm boarea. Här har säljarna bott sedan starten och trivts förträffligt bra vilket man med lätthet kan förstå och notera via de tidigare få antal försäljningarna i området. Ett fullödigt och stilfullt familjeradhus där stor vikt lagts av tidigare ägare att bevara bostadens eleganta detaljer. Här har den tidigare ägaren och ingenjören gått efter mottot ”hellre laga än köpa nytt”, vilket speglas med tanke på ytskickens ålder kontra skick. Här finns mycket att behålla för den som har intresset för orginaldetaljer.

Bostaden besitter en exceptionell planlösning med luftiga ytor att umgås på, även i större grupp. Huset besitter hela 4 sovrum samt ett badrum, en wc och en tvättstuga med dusch och bastu. Tydlig och lättskött hörntomt med unikt fri sikt över Mölndals stad. På bostadens balkong har släkten, med fördel, samlats många år för att njuta av nyårsfyrverkerierna.

Med optimalt läge på återvändsgata och med minimal trafik har Midsommardansen 2 allt ni kan behöva på promenadavstånd. Välrenommerade skolor såsom Toltorpsskolan, förskolor, matbutik samt en kort promenad till busshållsplatsen som frekvent tar dig till Göteborg eller Mölndal stad. I området finns i övrigt mycket goda möjligheter till parkering, tätt intill bostaden.

För naturälskare ligger skogsområdet och naturreservaten Änggårdsberget dikt an tomten men även Safjället finns nära tillhands. Här väntar härliga löpturer eller korvgrillning med familjen kring något av vindskydden. Finns extra spring i benen tar ni er via Änggårdsberget hela vägen till Botaniska. Förutom löpturerna finns gott om möjlighet till fysiska aktiviteter. Runt Solängen finns allt från idrottsanläggningen Aktiviteten med bowling, fotbollsplaner, inomhusanläggning för t.ex. innebandy och gymnastik till sim- och ishall.

Kort sammanfattat så ges möjlighet för er som söker ett större radhus i centrala delarna av Mölndal att investera i ett eftertraktat boende i ett samverkande och aktivt område med familjer i alla åldrar. Här har ni möjligheten att skapa efter egna visioner vilket är pricken över i:et!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
147 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
357 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
25 960 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet
Visningsinformation
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Midsommardansen 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 995 000 kr
Driftkostnad
25 960 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 283
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 11 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips