Näktergalsvägen 13

Ullna Strand, Täby Karta & restider

6 495 000 kr
RadhusRadhus

FIN ARKITEKTUR I NATURSKÖNA ULLNA!

På en barnvänlig gata med sol på terrasser, altanen och balkong från tidig morgon till eftermiddag/kväll finner vi denna moderna och detaljrika bostad. Huset byggdes 2016 som med sina 165 kvm disponeras i tre plan och erbjuder idag 4 sovrum där man även kan göra om allrummet högst upp till ett femte sovrum, härliga sociala ytor, stort kök, en rejäl hall och alla tänkbara bekvämligheter för ett modernt boende. Allt i absolut toppskick!
I vackra och nyproducerade Ullnaområdet ligger Näktergalsvägen, ett hotell-liknande radhusområde med spännande arkitektur!

Ullna är ett nytt bostadsområde i Täby med en härlig mix av bostäder, såväl friliggande villor, radhus och lägenheter finns här och samspelar fint tillsammans. Känslan av en liten stad infinner sig när man kommer in i området. Närbelägna Ullnasjön med sina fina rekreations - och promenadsprångar, trevliga utsiktsplatser för fågelintresserade, höjer trevlighetsfaktorn ytterligare. Här bor Du med närhet till Arninge - och Ullna golfklubb samt även Arninge handelsplats med all tänkbar service och shopping. I området finns förskola och inom en snar framtid även grundskola. Trevligt parkområde på Hägerneholmssidan med en nyinvigd aktivitetslekplats för både gammal och ung. På sikt kommer Roslagbanan ha en station i Ullna, men innan dess finns det mycket bra buss-kommunikationer.
Det är även nära till Rönninge by med ponnyridning, lek och fika samt Rönningesjön med bad, fiske, skidåkning, skridskoåkning och lek. Även fina löpspår (skidspår på vintern) i skogen intill.

Välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
152 m²
Tomtarea
271 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
43 200 kr/år
Byggår
2016
Räkna på boendet
  • Söndag 27 maj kl 11:30-12:15 Spara
  • Måndag 28 maj kl 18:30-19:00 Spara
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Näktergalsvägen 13 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 495 000 kr
Driftkostnad
43 200 kr/år

Statistik

3 788
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 17 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips