Nyproduktion

Älvsundavägen 50

Upplands Väsby kommun Se på karta

5 400 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Byggår
2020
Förening
BRF Rödklövern 1
Om föreningen
Avgift
5 902 kr/mån
Pris/m²
33 750 kr/m²
Nyproduktion

Parhus i fantastisk miljö! - Endast 5 av 20 hus kvar - Först till kvarn!
Tillträde dec 2022

I vackra Eds Allé bygger vi den första etappen av Kvarteret Rödklöverparken. Etappen som heter brf Rödklövern 1 består av 20 välplanerade radhus och parhus med toppenläge, ett stenkast från Edssjön och intill den park som sträcker sig genom hela området.

Kvarteret Rödklöverparken kommer bestå av cirka 54 par- och radhus indelat i tre etapper, som var för sig blir en egen bostadsrättsförening. Den första etappen, brf Rödklövern 1, består av 10 parhus och 10 radhus.

Husen ligger stadsmässigt mot gatan medan baksidornas uteplatser öppnar upp mot den grönskande innergården. Den gemensamma gården bjuder in till lek och rekreation och här finns även en gemensamhetslokal som kan nyttjas vid till exempel firanden och högtider.

Rad- och parhus med uteplats mot grönskande gård
Parhusen är cirka 160 kvm fördelat på tre plan och radhusen är cirka 107 kvm fördelat på två plan. Både rad- och parhusen har de sociala ytorna med kök och vardagsrum på entréplan. Här finns även wc/bad/tvätt, förråd och hall med gott om förvaring. En trappa upp ligger den privata sfären med 3 sovrum och badrum. I parhusen finns en tredje våning med en generös öppen yta som går att nyttja som extra vardagsrum, master bedroom, hemmakontor mm.
Tomterna görs i ordning med altan, gräsmatta och häckar. På framsidan finns plats för parkering för minst en bil och fler parkeringsplatser finns i området.

Eds Allé
Eds Allé är en ny stadsdel i Upplands Väsby som färdigställt kommer innehålla cirka 800 nya bostäder, fördelat på både hus och lägenheter.
Området har utformats med ett parkstråk som går från grönområdet i norr till Edssjön i söder. Genom parken löper ett vattendrag med flera dammar. Området bjuder även på flera mysiga och nybyggda lekparker och i anslutning till Mälarvägen byggs ett centralt placerat torg som bland annat kommer att innehålla busshållplats, lokaler för närservice och en av områdets två förskolor.

Eds Allé ansluter till Edssjön med dess trevliga promenadstråk runt och bakom området breder Runbyskogen ut sig med bra bär- och svampskog samt fina strövområden.

En dryg kilometer från Eds Allé ligger Upplands Väsby station. Härifrån når du Stockholms central på under en halvtimme och vill du ut i världen når du Arlanda på cirka 7 minuter. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut. Bra bussanslutning från området finns.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Kontakt

Johan Hjalmarsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
0704551281