Nyproduktion

Brf Parklängan - Parhus 25

Vallentuna kommun Se på karta

4 350 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
133 m²
Våning
3 av 3
Byggår
2021
Förening
BRF Parklängan
Om föreningen
Avgift
4 677 kr/mån
Pris/m²
32 707 kr/m²
Antal besök
862
Dagar på Hemnet
10
Nyproduktion

Nu fortsätter försäljningen av de fina parhusen i Brf Parklängan i Lindholmen! Intresset har varit stort och mer än hälften är redan sålt.
Husen är arkitektritade från Vårgårda Hus och kommer att ha genomgående påkostade materialval och sober färgsättning. Var med och boka ditt drömhus redan nu, innan det är för sent!

Parhusen kommer att disponeras med öppen planlösning, tre sovrum på mellanplan och en vindsvåning med möjlighet att beställa till en vägg som tillval för fler rum. Till varje bostad finns även parkeringsplats i området.

Parhusen är inredda med stilrena och högkvalitativa material med genomgående ljusa parkettgolv och vitmålade väggar. Det finns möjlighet att anpassa skåp och bänkskiva i parhusens kök, från Vedum, för att din bostad ska passa dig och din smak. Skåpsluckorna i köket går att välja mellan färgerna skogsgrå, linnebeige eller vit och går att matcha med en bänkskiva i komposit sten i färgerna beige eller grått. Som tillval ges möjlighet till braskamin i vardagsrummet. I parhusen kommer det finnas genomgående vitvaror från Siemens, såsom diskmaskin, spishäll, kyl, frys, spisfläkt, ugn.
I badrummen kommer både golv och väggar kaklas i en enhetlig nyans av grått. I det nedre badrummet finns tvättmaskin och torktumlare samt dusch och i det övre finns badkar.

Husen är disponerade i öppen social planlösning där du redan i hallen får en överblick över nedre plan. Välplacerade stora fönster ger ett fint ljusinsläpp och från vardagsrummet finns utgången till den trädäckade altanen. På entréplan finns även ett förråd för förvaring . Uppför trappan till övervåningen möts du av ett allrum. Härifrån finns två mindre sovrum samt ett större med garderobsvägg. På tredjevåningen finns möjligheter efter behov såsom lekrum, arbetsrum eller fler sovrum.

Här bor du i bebyggelse på landet. Med en kort promenad finns Gustav Vasas förskola & skola med klasser upp till årskurs 6 och på vägen hem kan du snabbt svänga in på ICA Nära för den kompletterande handlingen. Vill du inte ta bilen till arbetet så går du till Lindholmens station på ca 10 minuter, därifrån är du vid Tekniska Högskolan på ca 40 minuter. För den aktiva finns elljusspår, nybyggt utegym, ridskola, fotbollsplan samt golfbana i området. I Lindholmen finns även Hökeriet, en mötesplats i svenska landsbygden som har butik och catering. Här finns även vandringsleder och vacker naturmark.

Etapp två i projektet planeras att färdigställas under tredje kvartalet 2022.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse och för att få mer info!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna

Kontakt

Josefine Simonsson

Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Mäklare Josefine Simonsson, Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
+46708767374