Basgränd 85

Vällingby Kälvesta, Stockholm Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 475 000 kr
RadhusRadhus

Välkommen till denna oslipade diamant och möjligheternas hus. På populär adress finner vi detta 60-tals kedjehus med skyddat och fantastiskt läge. Äldre charm och detaljer bevarade. Trevlig planlösning med kök och vardagsrum på samma plan. Huset präglas av rymd och har stor potential för alternativa planlösningar. Goda ytor för socialt umgänge med nära och kära. Fem bra sovrum. Två badrum. Plan och lättskött friköpt tomt med härligt och skyddat läge. Garage med egen uppfart med plats för flera bilar.

Ett toppläge i området med promenadavstånd till Hemköp och flera förskolor samt skolor bl.a. Spånga gymnasium som räknas som en av västra Stockholms mest populära gymnasieskolor ligger i närområdet. Närhet till busshållplats som tar er både till Vällingby och Spånga på kort tid. Vid Spånga Torg hittar ni både delikatessbutiker såsom Åsas Fisk och Dennis Kött samt Spånga Konditori med årets bagare 2015 Gabriel Di Grado. Från Spånga Torg går det en rad busslinjer samt pendeltåg med vilken ni kan ta er in till den nyöppnade stationen vid Odenplan på tio minuter.

Det moderna Vällingby Centrum med bra shopping, biograf och ett flertal butiker, caféer och restauranger ligger en kort busstur bort från huset och härifrån tar ni er med tunnelbanans gröna linje in till city.
För barnen finns det gott om lekparker och idrottsplatser i närområdet samt de trevliga Nälsta- och Vällingbybaden och Mälaren med dess vackra omgivningar och fina promenadstråk.

Ett hus för stora familjen att trivas i.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
140 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
596 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
42 200 kr/år
Byggår
1968
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Basgränd 85 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 475 000 kr
Driftkostnad
42 200 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 812
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 11 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips