Basgränd 183

Vällingby, Stockholms kommun Se på karta

6 500 000 kr

5 795 000 kr +12 %
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
136 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
354 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
56 129 kr/år

GAVELLÄGE MED DEN STORA TOMTEN - TOTAL YTA OM 164KVM - SYDVÄST TOMT - FRIKÖPT
Nu saluförs ett utav de bästa kedjehusen i området med välplanerad gaveltomt i sydvästläge om ca 354kvm med öppna grönytor både på fram och baksidan. Med utmärkt, insynsskyddat gavelläge på övre på Basgränd vid omtyckta "Rundeln" finner man detta mycket fina och trevliga kedjehus om 3 våningsplan med flera av de större renoveringarna gjorda. Runt huset finns en stor, friköpt tomt om 354 m² med flera fina gräsytor, stenlagda gångar, uteplatser på både entré- och trädgårdssida för möjlighet att följa solen hela dagen, prydnadsväxter, allt omgivet av en vacker, uppvuxen häck. Två parkeringsplatser ingår i samfällighetsavgiften, ena i garaget och en till utanför.

Disponeras med 6 rok varav stort vardagsrum/matplats, gym/pannrum och 4 sovrum med en totalyta om 164kvm. Garage med förråd finns i näranslutning till huset ca 40m bort samt ytterliggare en P-plats utomhus. Flertalet större renoveringar är gjorda interiört i huset och även exteriört.

Huset karaktäriseras av interiört påkostade materialval, stilren nyinstallerad braskamin, stora och renoverade fönsterpartier, samt en stor trädäckad altan i anslutning till den grönskande tomten. Väldisponerade sovrum samt två rymliga badrum, rymlig WC. Den generösa planlösningen och de väl tilltagna fönsterpartierna i tre väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela huset.

I det mycket familjepopulära "rundeln" finns stora lekplatser och barnvänliga ytor. I och med att området är skyddat så blir det enkelt att låta barnen leka på gården. Ett mycket barnvänligt område med närhet till förskola, skola, affär och kommunikationer. På tomten finns lekvänliga gräsytor för familjens yngsta. På kort promenadavstånd finns flera populära lekplatser där självklara samlingsplatser.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Gabriel Bilir

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Gabriel  Bilir, Unik Fastighetsförmedling AB
0704219450