Södersätravägen 9A

Väsjön, Sollentuna kommun Se på karta

6 350 000 kr

6 850 000 kr -7 %
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Friluften i Sollentuna
Om föreningen
Avgift
5 250 kr/mån
Pris/m²
45 357 kr/m²

FAST PRIS! Välkommen att boka tid för visning hos mäklaren! Välkommen till ett parhus i familjevänliga Väsjön med bästa solläge, spabad och fyra sovrum. Här har du möjlighet att bo i en av få föreningar utan studiohus. Tomten är lättskött med sol från morgon till kväll och uteplatsen är byggd i olika etage med många sittplatser för olika tillfällen. Det lyxiga spabadet som drivs med saltrengöring istället för klor är av märket Vancouver från Svenska Spabad och är uteplatsens centrala punkt såväl sommar som vintertid. På terrassen finns också plats för både matbord och loungegrupp. Markisen som är appstyrd används flitigt under riktigt varma sommardagar för svalkande skugga. Det finns också plats för den efterlängtade studsmattan. Till huset ingår ett utomhusförråd samt två parkeringsplatser (varav en idag är en utbyggd del av uteplatsen).

En kort promenad bort ligger sjön Fjäturen för bad/fiske och vintertid är det ski-in ski-out läge till Väsjöbacken, en av Stockholms största utförsanläggningar. I området finns även kolonilotter, där man kan köpa fredagsbuketten eller en trevlig grönsakspåse. Härliga promenad/löpspår med utegym och en discgolfbana finns också i närområdet.

Invändigt har man tre välplanerad våningar med påkostat kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet samt badrum och tvättstuga i bottenplan. Alla badrum och vardagsrum styrs med appstyrd belysning. På mellanplan finns tre sovrum, ett förråd samt lyxigt badrum med både badkar och dusch. Längst upp i huset finns utöver sovrum/arbetsrum även ett allrum och ett större förråd. Alla våningsplan har golvvärme samt bra med förvaringsutrymmen. Ett lättskött hus i ett område med Bullerbykänsla där barnen springer mellan husen.

I Sollentuna kommun växer den nya stadsdelen Väsjön fram invid sjön med samma namn. Väsjön är en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. Genom långsiktig och noggrann planering har grunden lagts för ett område, där bostäder finns i nära anknytning till naturreservat, idrotts- och rekreationsområden, och där en modern stad växer fram i ett sammanhang som ska locka många fler än bara de boende. Inom kort står både förskola samt skola klart i området.

Beläget mellan Törnskogen och Rösjöskogens naturreservat är naturen ständigt närvarande. Det geografiska läget erbjuder aktiviteter som passar stora som små året om. Sommarhalvåret bjuder på brygghäng, bad, kajakpaddling och fiske som mot hösten ersätts av svampplockning till långa söndagsmiddagar. När vintern tar vid och kajakerna tas in, visar de närliggande sjöarna hur härligt det kan vara med skridskor. Backhoppning eller fartfylld skidåkning i Väsjöbackens många nedfarter möjliggör variation och puls även under vinterhalvåret.

Kommunikationer finns med buss 527 100 meter från huset mot Sollentuna Centrum och pendeltåg eller flertalet andra busslinjer eller vid bussbyte mot Mörby Centrum och tunnelbana. Med pendeltåg från Sollentuna eller tunnelbana från Mörby tar resan till stan endast 15 minuter.

Med bil är du snabbt ute på Norrotsleden som ansluter till E4:an mot city eller Arlanda eller så åker du via Frestavägen ut till Danderydsvägen och vidare mot E18.

Väsjöskolan, som är planerad kommer att byggas i två etapper. I den första etappen ingår en F-3-skola med plats för ca 360 elever. I etappen ingår också en tillfällig förskola. I etapp två byggs Väsjöskolan ut till en F-9 skola med plats för totalt 900 elever. Väsjöskolan kommer at

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Linda Rosén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Linda Rosén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0767989909