Skolrådsvägen 44

Vendelsö, Haninge Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
111 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1987
Förening
BRF Mårtensberg i Vendelsö
Om föreningen
Avgift
6 954 kr/mån
Driftkostnad
14 400 kr/år
Pris/m²
31 486 kr/m²
Antal besök
2 876
Dagar på Hemnet
8

I barnvänliga och mycket trevliga Mårtensberg finns nu möjligheten att bli ny ägare till detta fina och välplanerade radhus med plats för den stora familjen. Placerad på lugn återvändsgata där barnen kan leka och lära sig cykla precis utanför entrén gör detta till det perfekta boendet för barnfamiljen.

Huset har ett insynsskyddat läge och tre fina uteplatser att kunna följa solen på från morgon till kväll. I anslutning till den stora altanen på husets baksida finns ett stort och mycket trevligt uterum som bjuder in till många trevliga middagar under stora delar av året. Som en extra bonus kan man från master bedroom.

Radhuset bjuder på hela fem stora sovrum, väl tilltaget kök med köksö i en öppen planlösning mot vardagsrum vilket ger fina sociala ytor att umgås på.

Idylliskt boende för barnfamilj med direkt närhet till förskolor/skolor, bra busskommunikationer och vackra naturområden med svamp- och bärplock samt badsjöar. I området kan barnen leka skyddat från biltrafik och lekkamrater är aldrig långt borta.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Haninge

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.