Våghusgatan 32

Vikingstad, Linköpings kommun Se på karta

2 875 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
139 m²
Tomtarea
312 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1973
Driftkostnad
40 188 kr/år
Antal besök
2 240
Dagar på Hemnet
9

Här bor man i lantlig miljö strax utanför Linköping. Området ligger fint beläget med vackra landskap och närhet till skog och natur. Vikingstad har en härlig småstadskänsla och har senare år vuxit stort med nybyggaranda och tillskott av många nya invånare. Det finns ett gemytligt grannskap och föreningsliv och har även fin access med pendel både vidare till Mantorp samt till Linköping med kort avstånd.

Våghusgatan har bilfria och lekvänliga gator där bilar parkeras i närliggande garage i länga. Detta radhus har gott om extra plats i det övre planet och helheten av bostaden är väl nyttjade kvadratmeter och med flexibel funktion.
Entrésidan möter med trädgårdsdel där det finns grästäppa och planteringar samt uteplats. Hallen har kapphängare och direkt anslutning till köket med ljusa, moderna och trivsam matplats vid fönster. Här finns också en separat och praktisk tvättstuga som nås via köket.

Den inre hallen ger access till ett separat WC samt ett badrum med badkar. Entréplanet är fördelat med badrummet i mitten av sovrumsavdelningen där tre sovrum samsas i ena delen av huset. Ett större sovrum med garderober och plats för dubbelsäng åt framsidan samt två mindre sovrum eller arbetsrum med läge mot trädgården.

Vardagsrummet är ljuset med stora fönster, dubbeldörrar mot hall samt parkettgolv. Här finns utgång till uterum mot trädgården som ger gott om extra plats för social samvaro och har skyddande inglasning. Uterummet är rymligt och intill detta finns även extra plats på solig altan.

En trappa upp finns ett stort allrum och övre hall ovan trapp. Mysig karaktär med snedtak som passar väl för hemmakontor eller som extra rum för tv-rum och sällskapsdel. Här kan också skapas fler sovrum. Intill allrummet finns ett tilltalande sovrum med snedtak och takkupa som ger en ombonad karaktär, här ryms också hel garderobsvägg.

I Vikingstad finns allt på promenadavstånd, barnomsorg, skola, affär och pendel. Man har också ett populärt bad, Valkebobadet, i området.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Martin Drotz

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Martin Drotz, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46761481848
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Husmäklare

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.