Nyproduktion

Krickaslingan 16 (hus 68)

Wijk Oppgård Trädgårdsstad, Upplands Väsby kommun Se på karta

6 070 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
148 m²
Tomtarea
196 m²
Nyproduktion

Ett välplanerat radhus i populära Wijk Oppgård Trädgårdsstad. Ett hus där mycket omsorg har lagts vid planlösning och funktioner. På entréplan handlar det om umgänge och sociala ytor, med köket som en länk mellan matplats och vardagsrum. Mellanplanet har fyra bra sovrum alternativt tre sovrum och ett allrum. På mellanplan finns också husets andra badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. På det övre planen kan man bli kreativ med ytorna och använda dem på det sätt som passar familjen bäst, arbetsrum, lekrum, extra sovrum eller vardagsrum, listan kan göras lång.

Huset har en hög grundstandard med möjlighet till anpassning genom tillval, t ex braskamin. Se Tillvalskatalogen under dokument för mer information. Det är genomgående vattenburen golvvärme, vitpigmenterad ekparkett, stora fönsterpartier med fönsterbänkar av kalksten och vitmålade väggar. Köksinredning från Ballingslöv, bänkskiva av stenkomposit och vitvaror från Siemens. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar, inredning från Svedbergs, tvättmaskin och torktumlare från Siemens och blandare från Tapwell. Produkter av hög kvalitet från välkända leverantörer.

Tomten finplaneras med gräsmatta och buskar och det byggs en altan på husets baksida. I anslutning till entrén på husets framsida finns ett förråd. Framför huset finns plats att parkera en bil på en grusad uppfart.

I det natursköna området Wijk Oppgård växer en ny trädgårdsstad fram. Här uppför C4 Hus 70 nya hus bestående av radhus, kedjehus och villor. De nya kvarteren ligger vackert omgivna av en gammal äppellund, öppna landskap och skog. Närområdet bjuder på många fina naturupplevelser, till exempel en löptur i det närliggande spåret, en utflykt till sjön Fysingen eller kanske en golfrunda på närbelägna Wäsby golf. Skola och förskola finns redan idag inom gångavstånd, och kommunen planerar att uppföra en ny skolbyggnad med idrottshall i området. Centrala Väsby ligger bara 10 minuter bort, och med bil eller pendel tar det ca 25 min till Stockholm. En fin plats att leva och bo, där barn kan växa upp i en inspirerande och trygg närmiljö.

C4 Hus bygger hus till andra som de själva vill bo och leva i, med stor omsorg om detaljer och kvalitet. Husen i Wijk Oppgårds Trädgårdsstad får en utformning som känns både klassisk och modern där former, färg och placering harmonierar fint med den omgivande naturen och miljön. Interiört har man skapat genomtänkta och välplanerade planlösningar med möjligheter att göra anpassningar efter den individuella familjens önskemål och drömmar.

Läs mer om bostaden
Erik Olsson Nyproduktion

Kontakt

Lisa Forsblad Beckman

Erik Olsson Nyproduktion
Mäklare Lisa Forsblad Beckman, Erik Olsson Nyproduktion
076-893 12 14

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.