Nyproduktion

Krickaslingan 3 (Kedjehus 57)

Wijk Oppgård Trädgårdsstad, Upplands Väsby kommun Se på karta

6 820 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
148 m²
Tomtarea
272 m²
Byggår
2023
Driftkostnad
31 600 kr/år
Nyproduktion

Ett välplanerat kedjehus där mycket omsorg har lagts vid planlösning och funktioner. På entréplan handlar det om umgänge och sociala ytor, med köket som en länk mellan matplats och vardagsrum. Den del av köket som vetter mot vardagsrummet avrundas med en stor arbetsyta och med några pallar runt så blir det en plats där man kan samlas kring matlagningen. Vardagsrummet är rymligt och har stora fönsterpartier mot altanen på husets baksida. Vid husets entré finns en avskild plats att hänga av sina ytterkläder och under trappan finns extra förvaringsutrymme. På entréplan finns även badrum med dusch.

Mellanplanet har fyra bra sovrum med garderober i varje rum, här ligger också husets andra badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Med tvättmöjligheter på samma plan som sovrummen blir det lätt att lägga den rena tvätten på plats. På de två övre planen kan man bli kreativ med ytorna och använda dem på det sätt som passar familjen bäst. Som ett alternativ kan man göra det fjärde sovrummet till ett allrum som då blir öppet mot trappan och övre hallen. Högst upp i huset finns den yta som verkligen ger möjligheter, listan kan göras lång men några idéer är ett stort lyxigt sovrum med walk-in-closet, ett rum till en tonåring att hänga med kompisar eller kanske lekrum till de mindre barnen.

Huset är under uppförande. Det håller en hög grundstandard med möjlighet till egen anpassning genom tillval för den som önskar sätta egen prägel på sitt nya hem. Det är genomgående vattenburen golvvärme, vitpigmenterad ekparkett, stora fönsterpartier med fönsterbänk av kalksten och vitmålade väggar. Köksinredning från Ballingslöv, bänkskiva av stenkomposit och vitvaror från Siemens. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar, inredning från Svedbergs, tvättmaskin och torktumlare från Siemens och blandare från Tapwell.

Tomten finplaneras med gräsmatta och buskar samt en altan på husets baksida. I anslutning till entrén på husets framsida finns ett förråd som kan förvara trädgårdsredskap mm. Vid sidan av huset finns plats att parkera två bilar varav den ena i carport.

I det natursköna området Wijk Oppgård växer en ny trädgårdsstad fram. Här uppför C4 Hus 70 nya hus bestående av radhus, kedjehus och villor. De nya kvarteren ligger vackert omgivna av en gammal äppellund, öppna landskap och skog. Närområdet bjuder på många fina naturupplevelser, till exempel en löptur i det närliggande spåret, en utflykt till sjön Fysingen eller kanske en golfrunda på närbelägna Wäsby golf. Skola och förskola finns redan idag inom gångavstånd, och kommunen planerar att uppföra en ny skolbyggnad med idrottshall i området. Centrala Väsby ligger bara 10 minuter bort, och med bil eller pendel tar det ca 25 min till Stockholm. En fin plats att leva och bo, där barn kan växa upp i en inspirerande och trygg närmiljö.

Läs mer om bostaden
Erik Olsson Nyproduktion

Kontakt

Lisa Forsblad Beckman

Erik Olsson Nyproduktion
Mäklare Lisa Forsblad Beckman, Erik Olsson Nyproduktion
076-893 12 14