Kommande

Skvaltagatan 10C

Fresta, Upplands Väsby kommun Se på karta

4 495 000 kr

4 895 000 kr -8 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
7 rum
Boarea
151 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Trädgårdsslingan
Om föreningen
Avgift
4 951 kr/mån
Driftkostnad
17 400 kr/år
Pris/m²
29 768 kr/m²
Kommande

Med grönområden, lekplatser, fotbollsplaner och utegym som närmaste grannar kommer du här att bo mitt i en familjär idyll. Nybyggt bostadsrättsradhus med härliga sociala ytor där inget lämnats åt slumpen. Entréplan välkomnar med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där husets kock inte behöver känna sig utanför det sociala utan här socialiserar du enkelt oavsett om du sitter i tv-soffan eller står vid spisen. En trappa upp finns ett mindre allrum och tre bra sovrum tillsammans med ett badrum. På tredje våningen möts du av huset sista väldisponerade 41 kvm som disponerar ett stort allrum och ytterligare ett sovrum.
På baksidan av huset med utgång från vardagsrummet finns en uteplats med altan och gott om utrymme för att ställa till med festliga grillkvällar under sommarhalvåret.
I detta barnvänliga och mysiga område bor du med naturen inpå knuten. Gångavstånd till ett nyöppnat café och busshållplats med kommunikation ner till Upplands Väsby station med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm så väl som till Arlanda och Uppsala. Närmaste matbutik finns vid Glädjens handelsplats samt i Bredden eller Väsby Centrum.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Upplands Väsby

Kontakta mäklaren

Marcus Berglund

Bjurfors Upplands Väsby
Mäklare Marcus Berglund, Bjurfors Upplands Väsby
0732-67 67 12

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.