Mariagatan 7C

Gustavsberg, Värmdö kommun Se på karta

8 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
426 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
43 150 kr/år

PÅ FÖRHAND. Detta är en kommande försäljning. Kontakta ansvarig mäklare, initialt gärna via mail, för ytterligare information, intresseanmälan samt möjlighet till förhandsvisning.

På en av Gustavsbergs mest populära gator ligger detta mycket trevliga parhus på lugn återvändsgata. Huset är byggt 2004 men i den gamla tidstypiska stilen som kännetecknar Mariagatan.
Tomten är välplanerad med flera uteplatser i olika väderstreck. Framsidan erbjuder välvårdade rabatter och stenlagd yta som leder oss vidare mot husets baksida och den stora altanen. Plan gräsmatta med plats för lek och spel.

Nedre plan erbjuder kök, matsal och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Utgång till den trevliga altanen. Rymlig hall och helkaklat duschrum. Via en groventré når man ett rum som kan användas som sovrum/kontor. Separat tvättstuga.

Övre plan är av mer privat karaktär, här ryms idag 3 stora sovrum varav det ena lätt kan göras om till ett sovrum till om man så önskar. Trevligt allrum/hall som binder samman övre planet. Helkaklat badrum med fönster mot gatan.

Välkommen hem till denna unika bostad i Gustavsberg.

OMRÅDET

Mariagatan ligger centralt placerat nära både Värmdö Marknad och med gångavstånd till Gustavsbergs Centrum och Farstaviken som erbjuder både livs och service samt härliga ströv- och naturområden.
I Kvarnsjön som ligger ca 700 meter bort kan härliga bad avnjutas under sommaren och härligt skogsspår runt sjön om man vill få lite motion. På vintern plogas sjön, så då åker skridskorna på. Bra cyckelväg till Södersved i vacker miljö. I Gustavsbergs Hamn finns möjlighet till båtplats.

Flera förskolor och skolor i området. Goda kommunikationer in till stan med buss 474 som trafikeras var 10:e minut under rusningstrafik. Här finns även simhall, apotek, vårdcentral och all annan närservice inom gångavstånd. Cykelväg hela vägen till Södersveds badplats. En fantastisk natur finns runt hörnet samtidigt som det går snabbt att ta sig till centrala Stockholm med bil eller kollektivtrafik. På behagligt promenadavstånd finns vattnet och hamnområdet med caféer, affärer och restauranger. I hamnen lever också porslins- och keramikarvet vidare med utställningar och butikshandel.
Populärt stall ligger endast 5 minuters promenad bort.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Fabian Weerén

Bjurfors Värmdö
Mäklare Fabian Weerén, Bjurfors Värmdö
070-782 00 60