Fredrikshögsgatan 1

Haga, Umeå kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
174 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
439 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
42 601 kr/år
Antal besök
2 165

Haga, ett charmigt och populärt område känt för sin historiska miljö. Ett område som präglas av vackra trähus, mysiga innergårdar, grönskande parker och vackra trädalleér. Här finns en trevlig mix av bostäder, butiker och restauranger. Det är inte enbart de historiska kvarteren eller grönområdena som gör Haga attraktivt, utan också dess direkta närhet till Umeå centrum, Universitet, NUS, Gamliaområdet, förskolor och skolor. Tänk att få bo här, i ett underbart område med charm, vackra omgivningar och nära stadens puls med dess kompletta utbud! Nu har ni möjligheten då vi stolt kan presentera detta rymliga och mysiga parhus beläget på nedre Haga som väntar på ny ägare. Kanske är detta ditt drömhem!

Huset har genomgått omfattande renoveringar och har en perfekt kombination av modern stil och bevarad karaktär. Det generösa huset erbjuder en välgenomtänkt planlösning med väl tilltagna ytor och öppna, ljusa rum. De rymliga ytorna och layouten erbjuder gott om utrymme för såväl vardagslivet som sociala sammankomster, funktionellt och enkelt att älska och trivas i.

De renoveringar som är gjorda är många, låt oss presentera några. Det finns ett modernt och välutrustat kök där ni kan utforska er passion för matlagning. Parkettgolv i oljad ek vilka löper enhetligt och snyggt mellan matrum och sällskapsrum. Nya 3-glasfönster vilket ger god komfort liksom bättre enerigvärde till huset. Källaren är helt renoverad och erbjuder flertalet användbara ytor och rum för att maximera era boendeutrymmen. Ytorna har förvandlats till en funktionell och mångsidig våning med bl a ett stilfullt badrum, rymlig tvättstuga och TV-rum - allt för att underlätta och förbättra vardagslivet. Övre plan har fått en ny planlösning med tre sovrum, allrum (går att disponera om till sovrum) samt ett renoverat badrum. Vindsvåningen är rummet som tonåringarna kanske bråkar om eller något för den egna företagaren eller för hobbyfantasten? Möjligheternas våningsplan där behoven och intresse för styra användningsområdet.

Tomten och trädgården framför huset ligger i ett fint solfyllt läge och inbjuder till mysiga stunder utomhus. Här finns gott om plats för lek, spring, trädgårdsodling eller att helt enkelt njuta av lata dagar i solen.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Umeå

Kontakta mäklaren

Charlotte Forsberg

MOHV Umeå
Mäklare Charlotte Forsberg, MOHV Umeå
0766-22 11 38

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.