Torsten Fogelqvists Gata 54

Klockaretorpet, Norrköping Karta & restider

1 995 000 kr
Radhusicon_radhus_inactive

Söker ni en rymlig bostad i ett barnvänligt område med närhet till skola och kommunikationer? Välkommen till Torsten Fogelqvists Gata 54!

Området är bra beläget för er som arbetspendlar, exempelvis till Linköping eller Söderköping då ni snabbt når både E4 och E22 via Söderleden. Här trivs barnen bra och har lätt att hitta nya kompisar i någon av lekplatserna som finns på respektive gård. Då radhuset ligger en bit ifrån gatorna med mycket trafik så får ni ett lugnt läge. Från områdets centrala delar finns spårvagnslinje 3 som tar er mellan Klockaretorpet - Centrum - Bråvalla. Välsorterade ICA Kvantum finns i närheten och på knappt 10 minuter är man på Ingelsta Shopping - ja, härifrån har ni närhet till det mesta.

Här erbjuds ni ett radhus i mycket gott skick med ljus och behaglig färgsättning. 122 välplanerade kvadratmeter väntar er innanför dörren med möjlighet till hela 5 sovrum eller bra utrymme för er med många fritidsintressen. Kök , vardagsrum och allrum erbjuder plats för umgänge med släkt och vänner. Ett våtrum på respektive våningsplan gör att ni slipper köa på morgonen innan det är dags för jobb och skola. Rejäla 3-glasfönster från Mockfjärds sattes in 2012 och ger mycket ljus till bostaden. Radhusets utemiljö är mycket trevlig med ett mysigt uterum, altandäck och välordnade planteringar samt uteplats med marksten - alltsammans i bästa möjliga solläge. En delvis isolerad förrådsbod finns tillhands med plats för förvaring. Parkering tillhandahålls genom den stabila och välskötta samfälligheten med del i garagelänga med fjärrstyrd port och två parkeringskort för era gäster.

Jag hoppas att vi ses på visningen - detta fina radhus vill ni verkligen inte missa!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
122 m²
Tomtarea
137 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
47 288 kr/år
Byggår
1981
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Torsten Fogelqvists Gata 54 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Driftkostnad
47 288 kr/år

Statistik

3 262
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 17 dagar sedan, den 31 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips