Tegelbruksgatan 11

Landskrona, Landskrona kommun Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
346 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
38 291 kr/år

Detta charmiga och välplanerade gatuhus bjuder bland annat på mycket karaktär, ett härligt uterum samt en behändig och lättskött tomt med stort förråd. Huset är mycket välplanerat och de 160 kvm inrymmer bla ett entréplan med sociala ytor såsom kök, vardagsrum och gästtoalett, en trappa upp finns tre bra sovrum och ett helkaklat badrum. Från balkongen kan man njuta av utsikten över gården och områdets lekplats. I källaren finns en fullt utrustad lägenhet med en egen entré vilken passar perfekt för långväga gäster eller för tonåringen som vill klara sig på egen hand. Här bor du med gott om plats för hela familjen och med närhet till såväl centrum som till hav och kommunikationer.

Mycket lättskött tomt som idag till stor del består av ett trädäck med en fin uteplats, perfekt för den som vill bo centralt, med närhet till allt som Landskrona har att erbjuda, och vill lägga tid på annat än trädgårdsskötsel.

Läget, med endast ett par minuters gångväg till tågstation, ger utmärkta pendlingsmöjligheter för såväl studenter som för den som dagligen pendlar till städerna i Öresundsregionen. På ett par minuter med cykel nås både centrum och havet med hamnar och bad!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

Kontakta mäklaren

Cecilia Grahn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
Mäklare Cecilia Grahn, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
0707-93 85 70