Johannesbäcksgatan

Östra Salabacke, Uppsala Karta & restider

5 195 000 kr
Radhusicon_radhus_inactive Nyproduktion 

Äntligen ges tillfälle att köpa de efterlängtade stadsradhusen som ska byggas av TB Bostad Öst. Brf Solsidan består av 13 bostadsrätter, som har inflytt sista kvartalet 2017.

Radhusen ger ett modernt intryck med de blandade materialen och det inbjudande formspråket i arkitekturen. Du parkerar bekvämt din bil på din egen uppfart. Du väljer själv om du vill ha fyra, fem eller sex sovrum. Genomtänkt planlösning med badrum på både entréplanet och på andra våningen, där flera av sovrummen ligger. Den inredning som ingår från början håller genomgående hög kvalitet och är riktigt smakfullt utvald, men du kan även välja att ändra många detaljer.

Kronan på verket är det inglasade uterummet på taket med stora glaspartier som kan öppnas mot de två solsäkra takterrasserna, på vardera sidan om uterummet. Här är det enkelt att föreställa sig vilka härliga kvällar som kommer att utspelas i goda vänners lag.

Brf Solsidan består av 13 bostadsrätter, man planerar för byggstart under hösten 2016. Radhusen fördelas på två längor i två olika kvarter. På båda kvarteren kommer det att byggas andra lägenhetsbyggnader av olika företag och mitten av kvarteren kommer att utformas med innergårdar och gröna områden. Det ger luftiga och trivsamma bostadskvarter med beprövat uppskattade lösningar.

Läget är ypperligt, med nära till det som planeras bli "Uppsalas andra stadskärna" med Gränby centrum och Gränbystaden. Du når snabbt motorvägen om du tar bilen till jobbet och bussarna är både smidiga och miljövänliga, annars är cykeln ett självklart alternativ.

Välkommen att kontakta ansvariga mäklare för mer information och för att boka ett möte för genomgång och presentation av tillval!

Du hittar mer info i pdf direkt i den här annonsen, men även på: www.brfsolsidanisalabacke.se

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
142 m²
Antal rum
7 rum
Avgift/månad
5 325 kr/mån
Driftkostnad
22 236 kr/år
Byggår
2016-2017
Räkna på boendet
  • Tisdag 22 aug kl 12:00-12:45 Spara
    Lunchvisning i radhus nr 1, Johannesbäcksgatan, Varmt välkomna!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Johannesbäcksgatan och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 195 000 kr
Driftkostnad
22 236 kr/år

Statistik

2 347
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 37 dagar sedan, den 10 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips