Nyproduktion

Stationsvägen 21F

Stuvsta, Huddinge kommun Se på karta

7 400 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
7 rum
Boarea
168 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Avgift
6 420 kr/mån
Pris/m²
44 048 kr/m²
Nyproduktion

Mitt i centrala Stuvsta byggs nu 8 stycken extra stora och moderna radhus i tre plan om 7 rok. Två storlekar om 157 samt 168 kvm, samtliga med takterrass!

Bostädernas genomtänkta planlösningar skapar stor flexibilitet för familjens växande behov över tid. Här finns gott om förvaringsutrymmen och samtliga radhus har ett badrum på respektive plan med exklusiva materialval. Bostädernas hjärta är de ljusa och öppna planlösningarna på entréplanet som inbjuder till social samvaro med kök, matplats och vardagsrum i ett. Köken från HTH i modern tappning håller en hög standard med högklassiga vitvaror och gott om arbetsyta. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier knyter samman vardagsrummet med uteplatsen och trädgården. På mellanplanet finns två rymliga sovrum och ett extra stort master-bedroom med egen klädkammare. Grädden på moset är slutligen det översta planet, ateljévåningen, med ett större allrum för umgänge och ett charmigt hobbyrum med eget förråd. Slutligen har du takterrassen där du kan avnjuta ett soligt läge med trevlig utsikt över Stuvsta!

Radhusen är belägna i Stuvsta Centrum längs med Stationsvägen bland ett charmigt litet centrum. I Stuvsta finns det mesta man behöver i närområdet med trevliga restauranger, ICA-butik, gym, vårdcentral och mycket annat. Därtill har du pendeltåget på gångavstånd, knappa 500 meter bort, som tar dig in till Stockholm city på mindre än en kvart. Ett stenkast bort finns också Skeppsmyreparken med lekplatser för de yngsta och stora grönytor.

Säljstart planeras under 2022 och du kan välja mellan två storlekar på husen, antingen 157 kvm eller 168 kvm. Planerad inflyttning under sommaren 2023.

Missa inte chansen att få löpande uppdateringar om projektet. Anmäl ditt intresse redan nu hos Erik, 0728 53 06 59 samt Georgio 0767 24 8107

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Huddinge

Kontakt

Erik Nelson

Fastighetsbyrån Huddinge
Mäklare Erik Nelson, Fastighetsbyrån Huddinge
072-853 06 59

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.