Vikvägen 48

Vårdsätra, Uppsala Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
7 rum
Boarea
152 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Dragonhusen
Om föreningen
Avgift
4 900 kr/mån
Driftkostnad
28 200 kr/år
Pris/m²
32 862 kr/m²
Antal besök
3 447
Dagar på Hemnet
10

Välkomna till detta designradhus med sju rum och kök, fördelat på 152 kvm i 3 plan. Här har ni ett genomgående påkostat och smakfullt hus med stilfulla detaljer och smart planlösning.
På entréplan hittar ni husets tilltalande kök med bl a köksö i öppen planlösning mot vardagsrummet. Med detaljer så som karaktäristiska ateljéfönster för avskärmning och gjutjärnskamin som skapar både värme och atmosfär i huset. Utöver detta får ni 5 sovrum, 2 allrum och 2 gedigna badrum med separat tvättrum. På huset baksida finns det stora trädäcket samt gräsmatta med eftermiddagssol och på våning 3 hittar ni balkongen som fångar morgonsolen. Huset omringas av natur och lugn atmosfär, som på många vis förlänger den egna uteplatsen och öppnar upp för många lekfulla som avslappnande stunder utomhus. Parkeringsplats för 1-2 bilar framför huset, varav 1 med el.

Huset har ett eftertraktat läge med direkt närhet till natur, vatten och lek. Här kan ni t ex under sommaren ta er till närmsta bad vid Vårdsätraviken eller Lyssnaängen, det är bara att slänga handduken över axeln och promenera ca 300 m för ett dopp. Under en strålande vinterdag kan ni byta ut badbyxorna till skridskor eller skidor och bege er ut på den frusna sjön. Långa strandpromenader på träspången runt området är också en vacker och rogivande syn som fungerar året om. I Gottsunda gipen hittar ni ett brett utbud av fritidsaktiviteter och lek. Vårdsätravik har med andra ord något att erbjuda året om!
Centrala Uppsala och resecentrum når ni genom en smidig cykeltur, en kort biltur eller genom bra bussförbindelser (hållplats Granelidsvägen ca 150 m ifrån huset). Gottsunda centrum finns nära till hands med stort utbud av affärer.

Denna möjlighet vill ni inte missa, varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 9
    maj
    Sön 9 maj kl. 10:30–11:30
    Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.