Solstigen 36A

Väsjön, Sollentuna kommun Se på karta

7 475 000 kr

7 975 000 kr -6 %
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
7 rum
Boarea
165 m²
Biarea
22 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Avgift
4 729 kr/mån
Driftkostnad
30 444 kr/år
Pris/m²
45 303 kr/m²

Välkommen till Solstigen och ett mycket tilltalande parhus i modern arkitektur med påkostade materialval!
Här bor du i ett högt beläget hus om 187kvm uppdelat på tre plan + en uthyrningslägenhet på suterrängplan med egen entre. Invändigt har man inte sparat in på något, påkostade materialval, stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak och 4 välplanerade våningsplan där det lagts stor vikt på att skapa ett öppet och socialt hem. Uteplatser finns det gott om åt flertal väderstreck. 2 stora balkonger som är högt belägna varav ena nås från kök/matsal den andra från sovrummen på övre plan. Utöver detta finns ett mysigt trädäck på entréplan dit kvällssolens sista strålar når. Förvaring finns det gott om i förrådet under trappen, i klädkammare, garderober och ett externt förråd.

Bostaden har 3-4 bra sovrum på dem övre planen, ett påkostat badrum, ett duschrum, separat tvättstuga och två allrum/ tv-rum. Uthyrningsdelen är en helt egen bostad med egen uteplats, kök/vardagsrum, sovrum och duschrum i kombination med tvättstuga. Uthyrningsdelen är perfekt för extra inkomst som täcker sina egna boendekostnader eller för en tonåring som vill ha sin egna bostad.

Väsjön är ett expansivt område som på bara några år växt fram till en helt ny stadsdel i Sollentuna Kommun. Området har utvecklats med eftertanke där man lagt stor vikt att bibehålla närheten till naturen. Ett unikt område med Skidbacke utanför huset, skridskoåkning på den frusna sjön och många finna spår i områdets olika naturreservat.
Med buss tar man sig snabbt till Mörby C eller Sollentuna C och med bilen tar man sig snabbt ut på E4an. Inom några år kommer Väsjöskolan stå färdig en stor skola som byggs i två etapper.

Varmt välkommen till Solstigen 36A!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sollentuna

Kontakta mäklaren

Viktor Nyberg

SkandiaMäklarna Sollentuna
Mäklare Viktor Nyberg, SkandiaMäklarna Sollentuna
0739878711