Elmiers väg 26

Älmhult Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
116 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
375 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
30 498 kr/år

Rymligt radhus med källare som har generösa umgängesytor,inglasad altan i sydostläge, samt trädäck i två etage vilka är nåbara från entréplanets båda vardagsrum. Från den asfalterade uppfarten och carporten nås husets väderskyddade entré. Väl inne i hallen finns plats för hatt- och skohyllor. På höger hand finns ett valv in till kök samt en dörr till badrummet, ytterligare ett valv rakt fram leder in till vardagsrummet och på vänster hand ligger två sovrum. Även ett tredje större sovrum ligger på vänster hand men det nås ifrån vardagsrummet.
Köket är uppbyggt som ett parallellkök med gott om förvaring och bänkytor som avslutas med en inbjudande och ljus matplats. I anslutning till matplatsen ligger det första vardagsrummet i vinkel, härifrån nås även den inglasade altanen. De tre sovrummen har liksom kök och hall fått nya ljusgrå laminatgolv dessutom har två sovrum samt hall och kök fått nya tapeter. Även badrummet har de senaste åren fräschats upp med ny inredning.

Det andra vardagsrummet nås från köket med ett par trappsteg ner till det som tidigare varit garage/förråd. En altandörr leder ut till det nedre etaget av trädäcket på baksidan. Ytterligare en trappa leder vidare ner till källarplanet och en mindre hall, härifrån nås pannrum, matkällare, ett mindre hobbyrum samt gillestugan. I gillestugan finns gott om förvaring i form av flera garderober samt en klädkammare. Den öppna spisen med insats har tidigare skänkt go värme men den har inte använts på ett tag. Från gillestugan nås ytterligare två rum, samt tvättstuga med duschkabin, bastu och torkrum.

Trädgården på framsidan består av en liten gräsmatta omsluten av häckar, även på baksidan finns gräsmatta samt häckar, buskar och blommor.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älmhult