Nyproduktion

Klippervägen 19 B

Bredsand, Enköping Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
8 rum
Boarea
184 m²
Byggår
2020
Förening
BRF Bredsandsviken 2
Om föreningen
Avgift
4 998 kr/mån
Driftkostnad
25 845 kr/år
Pris/m²
17 908 kr/m²
Nyproduktion

Nyproducerat platsbyggt parhus med möjligt att flytta in redan i November, endast ett fåtal kvar i projektet!
Lugnt och barnvänligt villaområde i harmoni med naturen, passa på innan alla är slut!

I närhet till Mälaren och sin natursköna omgivning, endast 10 minuter från Enköping centrum, ligger Bredsand. Området är Enköpings senaste villaområde med främst fristående villor, parhus och radhus. I villa- och bostadsrättsområdena Bredsandsterrassen, Övre Bredsandsskogen, Bredsandsbyn och Nedre Bredsandsskogen och Bredsandshöjden.

Detta rymliga radhus har även en stor tomt på ca 400 kvadratmeter. Bostaden har genomgående hög standard. Social öppen planlösning, Smeg vitvaror, trappa av ek, vattenburen golvvärme, solceller på tak samt exklusiva badrum, vilket är endast några få av attributen. Med egen altan på framsidan och terass på baksidan. Platt trädgårdstomt, parkeringsplats för två bilar och eget förråd. Solcellerna beräknas producera el till ett värde för innehavaren på mellan 500 och 1500 kr i månaden.

Här erbjuds ett kompromisslöst boende i bästa tänkbara miljö. Bredsand har en egen lång sandstrand, strandcafé och restaurang samt flertalet olika aktiviteter såsom beachvolleyplan, minigolf, preparerade skidspår och möjlighet att hyra båtar med mera.

Enköping är en väldigt vacker stad vid Mälaren. Staden har en aktiv stadskärna med butiker, restauranger och caféer. Stadsträdgården är vida berömd för sin artrikedom och utformning. Staden har även väl utvecklade kommunikationer oavsett hur du reser. Med tåget tar det bara 15 minuter till Västerås eller 40 minuter till Stockholm. Och om du vill ut och flyga så finns det tre olika flygplatser (Västerås, Bromma och Arlanda) inom en timma för alla typer av resmål. Med bilen tar du dig snabbt via E18, väg 55 eller 70 till större delen av mellersta Sverige.

Varmt välkomna hem till Bredsand!

Läs mer om bostaden
Nomad Mäkleri

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 29
    nov
    Idag kl. 14:45–15:15
    Visningen sker på Klippervägen 22 A!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.