Domherrevägen 4A

Ekerö Älvnäs, Ekerö Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
8 rum
Boarea
202 m²
Byggår
2016
Förening
BRF Från topp till tå
Om föreningen
Avgift
5 807 kr/mån
Driftkostnad
14 520 kr/år
Pris/m²
27 203 kr/m²
Antal besök
4 926
Dagar på Hemnet
28

Ett unikt och nyproducerat parhus om hela 202 kvm!

Här finns gott om utrymme, även för den stora familjen. Välgenomtänkt planlösning. Två trevliga vardagsrum med stora fönsterpartier. Snyggt, stort kök med gott om utrymme för många. Idag finns här fem bra sovrum. Ett fint badrum med badkar på entréplan och ett lyxigt stort badrum med dubbeldusch och bastu på övre plan. Praktiskt med separat tvättstuga. Groventré med gott om utrymme för hobbydel och förråd.
Här bor man bekvämt och bekymmersfritt. Genomgående stilrena och smakfulla materialval. Vita, målade väggar. I sällskapsdelar och sovrum pryds golven av ekparkett. Vita släta innerdörrar. Gott om förvaring, både interiört i bostaden och i egen separat friggebod.

Två fina trädäckade uteplatser. Stor asfalterad parkeringsyta, här ryms två bilar och cyklar.

Fantastiskt belägen i omtyckt villaområde med utsikt över trädgårdar och skog. Här bor man naturnära invid Mälaren. På endast ett par minuters promenadavstånd finner man den barnvänliga badplatsen Busviken. Ett perfekt boende för den aktiva familjen, här är det är lätt att ge sig ut i skog och mark. Nära motionsspår och mountainbike-stig. I området finns det båtplatser, det är nära till fiske eller ta ner kajaken till sjön.
Nära till busshållplats. Vid infarten till Älvnäs finns mataffär, idrottsplats, förskola och pizzeria m.m.
Ett boende för den kräsne, allt klart, bara att flytta in och börja bo.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö