Storgatan 15

Landskrona - Centrum, Landskrona Karta & restider

4 495 000 kr
Radhusicon_radhus_inactive

Landskronas troligen finaste gathus med anor från mitten på 1700-talet, byggt efter typritningar från en av dåtidens mest tongivande arkitekter Carl Hårleman, som under årens lopp blivit bebott av bland annat borgmästare Johan Ödmansson.

Bakom den rosaputsade fasaden och de spröjsade fönstren, döljer sig en interiör som är en smakfull blandning mellan gammalt och nytt, med välbevarade detaljer och smarta lösningar. Detta är ett hem för dig som vill åt det lilla extra i vardagen och som inte nöjer dig med mindre än det bästa. Fastigheten har med varsam hand renoverats löpande från 2011.

Innanför dörrarna välkomnas du in i ett boende som inte bara sticker ut utan även är unikt i sitt slag. Här ges du möjlighet att förverkliga din dröm och flytta rakt in i ett gathus med rymliga kvadratmeter och funktionella bekvämligheter. Rymliga sällskapsutrymmen, gott om sovrum, samt vackra och varsamt omhändertagna originaldetaljer som har bevarats och renoverats för fastighetens bästa. Dessutom både källare, förråd på innergård och vind för gott om förvaring. Njut av känslan av ett eget slott i miniformat!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
241 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
181 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
35 700 kr/år
Byggår
1760
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Storgatan 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 495 000 kr
Driftkostnad
35 700 kr/år

Statistik

8 921
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 36 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips