Björkholmsvägen 138

Östra Orminge, Nacka Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
146 m²
Biarea
39 m²
Tomtarea
133 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
52 576 kr/år

Välkomna till ett av Östra Orminges största radhus om totalt ca 185 kvm, fördelat i fyra plan. Radhuset har ett inrett vindsplan och ett suterrängplan med två extra sovrum och ett fint renoverat badrum. Totalt finns här möjlighet att ha sju möjliga sovrum. Här får den stora familjen gott om plats.
Läget är barnvänligt med fin lekplats invid en bilfri gård. Vid husets entré finns en rymlig nybyggd altan med fin kvällssol. På husets baksida finns en plan lekvänlig gräsmatta. Tomten vetter mot samfälld naturmark med ett skogsparti. Här är det än mer privat och det erbjuds en rofylld grönskande utsikt mot skogen.

Radhusets entréplan har en praktiskt hall med garderober och förvaring. Intill entrén finns köket. Matplatsen är belägen i ett ljust burspråk med utsikt över altanen och grön häck intill innergården. Vardagsrummet har fint ljusflöde med stora fönster i söderläge och utgång till en balkong under tak med en trappa som ger smidig access till tomten nedanför. Bostaden har badrum på tre av våningsplanen, alla för utom på vindsplan.

En trappa upp från vardagsrummet nås fyra luftiga sovrum och ett badrum belägna runt en hall. Idag är ett av sovrummen omgjort till ett lyxigt dressingroom med snygg fast inredning, stor spegel och matta på golvet.

Överst i bostaden finns det inredda vindsrummet som är försett med takfönster. Detta rum är ljust och fint och inbjuder till många olika användningsmöjligheter.

En trappa ner från entréplanet nås ett sutterängplan. Här finns två ljusa sovrum varav ena med en altandörr ut till trädgården. Intill sovrummen finns en snygg ny tvättstuga samt ett stort kaklat SPA-badrum i tidlöst svart och vitt. Här njuter man av en väl tilltagen bastu med dusch och ett hörnbadkar. Wc med handfat finns i ett separat rum. Badrummet renoverades 2012 av yrkesmän och våtrumscertifikat finns.

Den trevliga innergården är bilfri med mycket grönska och fruktträd samt en stor rolig lekplats för barnen. En garageplatser tillhör bostaden. Då det mesta ingår i samfällighetsavgiften blir detta radhus driftskostnader behagligt låga.

Bostadsområdet i Östra Orminge är lugnt och rofyllt och beläget nära till badsjöar, fina naturområden, skogsspår samt bra förskolor/skolor samt all tänkbar service. Inom 100 m från huset nås bussen som tar dig till Slussen inom ca 20 minuter.

Samfällighetens allmänna Lokaler består av: Tvättstuga, förråd, bastu/gym och samlingslokal.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Nacka

Visningstider

 • 13
  apr
  Mån 13 apr kl. 11:15–12:00
  Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se
 • 14
  apr
  Tis 14 apr kl. 18:00–18:30
  Bokad visning. Boka på Bjurfors.se
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.