Törtippsvägen 18

Nösund, Orust Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
708 m²

Fin tomt om 708 kvm med flera möjligheter. Tomten består av delvis berg samt en utplanad del där du kan bygga ditt drömhus. Enligt detaljplan, se bifogad annonsen, kan du bygga en enplansvilla eller ett suterränghus in i berget och därmed få fin havsutsikt.

Vackra Nösund har ett unikt läge inne i viken. Härifrån ser man över till Mollösund dit man kan ta sig med endast några minuters båttur. Här är du inte beroende av sjövädret då du är skyddad av fjorden. Här bor du med friluftslivet precis utanför dörren då samhället omges av fin natur, badplatser och skogar med promenadstråk och stora möjligheter till bär- och svampplockning. Nösund har en fin förening som de boende kan gå med i mot en årsavgift. De erbjuder bland annat flera festlokaler och varmbadhus. Läs mer på hemsidan www.nosund.nu

I närheten finns både hotell och pensionat med restaurang och bar som anordnar konserter och övriga evenemang. I Ellös, ca 10 minuter härifrån, finns bland annat livsmedelsaffär, skola, pizzeria och bibliotek och i Henån finns ytterligare serviceutbud såsom bank och systembolag.

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB