Lyngås

Rydet, Kungsbacka Se på karta

9 700 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
9 381 m²

I det attraktiva bostadsområdet Rydet på Onsalahalvön finns nu en stor tomt om totalt 9381 kvm, till salu! Tomten ligger på en skogbevuxen höjd och gränsar till villatomter och naturmark. Havsutsikt erbjuds från delar av tomten i västerläge. Ett servitut på en 4 m bred väg till Vassmustavägen finns i nordöstra delen av tomten.

Tomten ligger inom Kungsbacka utvecklingsområde men har ingen detaljplan i dagsläget. Läget anses som attraktivt med ungefärliga avstånd 2,2 km till Onsala centrum med butiker och vårdcentral, 2,5 km till Gottskärs hamn, 1,5 km till Fjordskolan, flera förskolor inom 1 km avstånd och 1 km till Rydets idrottsanläggning.

Nyligen påbörjades också byggandet av den nya Onsalavägen som kommer att byggas ca 600 m till nordost om tomten och på så sätt erbjuda ännu mer attraktiv pendlingsmöjlighet med snabb anknytning till E6an. Busshållplats finns ca 500 m från tomten med busslinje 731 med avgång var 30:e minut till Kungsbacka (30 min) och anslutande tåg till Göteborg (30 min).

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB