Viksvägen 11

Väddö Kanal - Roslagen, Norrtälje Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 181 m²
Antal besök
4 936
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till denna fenomenala havsnära tomt som sällan dyker upp på den öppna marknaden. Nu har du en unik möjlighet att uppföra dina drömmars skärgårdshus på den underbara tomten.

Med ett underbart söderläge som ger sol från morgon till kväll ges här möjligheten att skapa sitt eget drömboende i ett mycket populärt område. Tomten ligger inte på någon höjd eller på något berg utan är nästan i jämn nivå med vattnet, helt unikt och mycket lättbyggda tomt! Idylliskt och fritt läge med 100 meter ned till Väddö kanal och en helt fantastisk sjöutsikt. Området är väldigt lugnt och ostört. På sensommar och höst finns goda möjligheter till svamp- och bärplockning och på vår och sommar kan man njuta av den rika floran och faunan.

Bygglov finns för hus med carport och förråd. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område, vilken innebär att du kan utforma ditt eget drömboende. El finns vid tomtgräns.

Säljaren äger fastigheten bredvid så det finns möjlighet att utöka tomten och köpa till en bit mark. För mer information kontakta säljaren.

Från tomten är det nära till bad och båtplatser. En kort promenad bort finns busshållplats med regelbundna bussturer till både Älmsta, Grisslehamn och Hallstavik.

Ungefär 10 minuter bort finns skärgårdsidyllen Grisslehamn med restauranger, pub, hamncafé och färskfisk varje dag. Här öppnade nyligen Hotell Havsbaden vilket är Sveriges största spa. Från Grisslehamn finns möjlighet att ta dagsturer till Åland. I regionen finns även många friluftsaktviteter, kulturupplevelser, golfbanor samt speedwayarena. Väddö är Roslagens absolut mest eftertraktade områden.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB