Arons väg 5

Vejbystrand, Ängelholm Karta & restider

1 050 000 kr
TomtTomt

Välkommen till Vejby Äng, ett nytt bostadsområde i Vejbystrand i norra Skåne, där både friliggande villor, bostadsrätter och hyresrätter samsas. I Vejby Äng bor du i en lugn och trygg miljö, omgiven av skog och gröna ängar. Området kommer att bestå av människor i olika åldrar och livssituationer. Här kommer barnen att kunna leka tillsammans, klättra i träd, lära sig cykla m.m. Vi kommer att bevara så mycket vi kan av den ursprungliga ängen, för att fortfarande ha kvar känslan av den härliga grönskan som finns idag.

Nära både havet och skogen Vejby Äng präglas av den härliga naturen som ligger runtomkring. För den som gillar att ströva runt i skog och mark ligger Trollskogen på promenadavstånd - en underbar naturupplevlse för både stora och små. Med 5 minuter på cykel kommer du den härliga sandstranden som sträcker sig längs kusten. Här finns även Vejbybadet som lockar med sin bassäng, barnpool och kiosk.

Service för vardagen, här finns det mesta du behöver i vardagen! I Vejbystrand finns det en mataffär, frisörer, restauranger, pizzeria, hotell m.m. Tvärs över vägen, från Vejby Äng, ligger Vejby IF och både förskola och F-6 skola finns en kort promenad bort.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
938 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar
Visningsinformation

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Arons väg 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 050 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 598
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 33 dagar sedan, den 18 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips