Högvallavägen 11

Skuru, Nacka Karta & restider

5 900 000 kr
TomtTomt

606 kvm stor tomt med strålande utsikt mot Kungsviken och Stockholms inlopp! Tomten är belägen i natursköna Kungsviken och här finns det nu möjlighet att uppföra ett helt nytt hus i ett kulturhistoriskt och naturskönt område. Ny detaljplan med generös byggrätt från 2014. Kommunalt VA är under utbyggnad och beräknas vara färdigt fram till anslutningspunkten vid tomtgräns under maj 2018.

- Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 120 kvm respektive 30 kvm för komplementbyggnader. Därutöver får en altan om högst 15 kvm anordnas. På tomt får endast en huvudbyggnad uppföras.
- Högsta totalhöjd är 8 meter. Därutöver får skorsten och dylikt anordnas.
- Ny huvudbyggnad ska placeras minst 4 m från tomtgräns mot granne.
- Största byggnadsarea för enskild komplementbyggnad är 30 kvm och högsta byggnadshöjd är 3 m. Byggnad ska placeras minst 2 m från gräns mot granne. Komplementbyggnad får dock placeras närmre efter grannes medgivande.
- Grundläggning ska ske med särskild hänsyn till mark och vegetation och så att schakt och utfyllnader som långt som möjligt undviks. Anpassning till slutande terräng bör ske, till exempel genom grundläggning på plintar eller anpassnings med källare eller souterrängvåning.
- Område med beteckningen Z gäller anpassning av vägslänt, uppförande samt underhåll av stödmur.

För mer information se bilaga "Detaljplan" samt övriga bilagor. För mer detaljerad information går det även bra att ringa till Stadsbyggnad (Nacka kommun) tele. 08-718 94 46.

Vänligen observera att säljaren bor på fastigheten varav det inte är lämpligt att åka förbi och gå runt på tomten. Här vill vi istället hänvisa er till att komma på någon utav de öppna visningarna!

Närområdet bjuder på fina strövområden och rikt båtliv. Bastusjön bjuder på bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Nära till härliga Nyckelvikens naturreservat med fina promenadvägar, underbar natur, 4H gård och café.

Skolor och förskolor finns i närheten, Borgvallaskolan (F-3) samt Utskogens förskola. Ektorps skola (F-6) samt Skuru skola (F-9) finns på nära avstånd. Bra busskommunikationer till Internationella Engelska skolan i Nacka Strand.

Matbutiker och annan service finns i närbelägna Ektorps Centrum. Duvnäs Deli, Café Koloni, Stazione och Bageri Gateau är mysiga ställen i närområdet som erbjuder god mat och fina bakverk. Även nära till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Läs mer om objektet hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Boarea
30 m²
Tomtarea
606 m² tomt
Byggår
1919
Räkna på lån och försäkringar
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Högvallavägen 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 900 000 kr

Billigare och bättre boende

Statistik

3 108
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 34 dagar sedan, den 16 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips