Nyproduktion

Ynglingagatan

Norra IP, Sandviken Se på karta

3 370 750 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
505 m²
Nyproduktion

Bygg Villa Näsby för ca 3 370 000 kr! På den här tomten kan du bygga Villa Näsby för ca 3 370 000 kr enligt vår kalkyl. I priset ingår Villa Näsby med interiöra tillval och totalentreprenad inklusive tomt och arbeten samt lånekostnaden. Se fullständig kalkyl under dokument längre ned på sidan. Tomten har nummer 1 i översikten i bildspelet ovan.

Villa Näsby är ett 1-planshus på 95 m² - med andra ord ett stort hus i litet format. Med sin separata föräldradel, rymliga kök och två extra sovrum passar Villa Näsby många olika familjesammansättningar. Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till en extra förvaring i nischen. Huset kan byggas med tre olika fasadval, men du har givetvis stora möjligheter att påverka inredningen med hjälp av interiöra tillval.

Området Norra IP har ett perfekt läge i Sandviken med omedelbar närhet till både naturen och centrum på ett smidigt sätt. Området passar lika bra för de som uppskattar naturens lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv. Här kan du att bygga husmodellen Villa Näsby med tre olika fasadval.

Från Norra IP är det bara några minuters promenad till affärscentrum Mosaiken med bl.a. ICA Maxi, Willys, McDonalds, Rusta och DollarStore. Inom gångavstånd finns också flera bra förskolor och skolor. Med bilen är det enkelt att ta sig via E16 antingen mot Gävle eller Dalarna och det tar endast fem minuter med bil till underbara Högbo Bruk där friluftsutbudet är stort.

Sandviken är en härlig friluftsstad med vackra motionsspår att jogga, rida eller cykla längs. Vackra sjöar som Storsjön att bada, fiska och paddla i och underbara skogar för svampplockning och promenader. Dessutom finns populärt äventyrsbad, golf i Högbo och inte minst expansiva Kungsbergets skidanläggning.

Kontakta SmålandsVillan i Gävle om du vill bygga hus på den här tomten!

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt