Färjevägen 18

Ekerö Helgö, Ekerö Se på karta

6 770 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
2 523 m²
Driftkostnad
3 440 kr/år
Nyproduktion 

Välkommen till vackra Helgö och till denna sjönära fastighet! Här finns nu möjligheten att teckna ett entreprenörsavtal med Anebyhusgruppen och något av deras vackra och inspirerande husförslag i alla möjliga utföranden. Vi har här tagit fram ett husförslag ”Villa Ekonomen”. En stilfull, rymlig och öppen villa med bra materialval. Villa Ekonomen är möjligheternas hus för den stora familjen. Välj mellan fler sovrum eller stora öppna umgängesytor. Här kan ni skapa fem sovrum i två plan eller kanske två extra stora allrum/vardagsrum.

Ta en titt på den genomtänkta planlösningen och förställ dig den härliga vardagen i ett nybyggt boende med ett sjönära läge!

Tomten ligger med ett högt fritt läge och fin sjöutsikt över Norrsundet! Stor terrasserad villatomt om 2 523 kvm med ett ogenerat läge vid vägs ände endast några meter från Mälarens glittrande vatten. Fastigheten ingår i samfällighetsförening med bl a del i badplats och badbryggor. Här finns alla möjligheter att skapa ert drömboende, endast ca 30 minuter från Stockholms innerstad!

Mycket trevligt och idylliskt område på Ekerö med närhet till badstrand, strövområde och vacker natur.

Som köpare kommer du att köpa tomt separat med villkor om att teckna entreprenörsavtal med Anebyhusgruppen. Tillträde och betalning för tomt sker innan huset börjar byggas. Priset för tomten är 3 975 000 kr inkl. anslutningsavgift för kommunalt VA.
Den totala entreprenadsumman kommer att variera beroende på de val du gör. Om du väljer detta fina hus blir priset 6 770 000 kr.
För pris och kalkyler på andra hustyper vänligen kontakta Martin Björshammar på Anebyhusgruppen 076-394 61 13.

Notera att de bilder som visas på huset är exempelbilder och att huset ännu inte är uppfört. Alla fakta för huset som presenteras i projektet gäller för Ekonomen 145 från Anebyhusgruppen.

Åk gärna ut och titta på tomten eller kontakta mäklaren för en visning!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö