Sveas väg 27

Järna, Södertälje kommun Se på karta

5 795 000 kr

7 100 000 kr -18 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
156 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
1 517 m²
Byggår
2022

På denna härliga tomt i attraktiva Östra Kallfors bygger nu Trivselhus en villa i två plan, varav det nedre är i suterräng.

Modern sluttningsvilla med vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till stor balkong i kvällssolsläge. Från detta våningsplan kommer du även ut i trädgården där en stor altan kan anläggas med sol från morgon till eftermiddag. Kök med köksö som delar av fint mot matplatsen. Rejält föräldrasovrum på överplan. Entréhall samt egen avdelning för barnen med två sovrum och generöst allrum en trappa ner.

Kommunalt vatten och avlopp betalt och framdraget till tomtgräns. Tomten får bebyggas med en huvudbyggnad samt två sidobyggnader. För mer info se detaljplan. Huset beräknas vara inflyttningsklart runt månadsskiftet mars/april 2023.

Här bor du i lugna villaområdet, med naturen inpå knuten. En cykeltur tar dig till centrala Järna, där du finner butiker och restauranger samt pendeltåg som tar dig till Stockholm. För den aktiva finns ett stort utbud med bla golfbana, fotbollsplaner, ishall, ridklubbar samt fina grönområden med möjligheter till löpning och skogspromenader.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Södertälje

Kontakta mäklaren

Jenny Magnefelt

Fastighetsbyrån Södertälje
Mäklare Jenny Magnefelt, Fastighetsbyrån Södertälje
0720183279
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas