Nyproduktion

Slätmyrsvägen 1

Nynäshamns kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Tomtarea
2 699 m²
Uteplats
Ja
Nyproduktion

Varmt välkomna till Norra Sorunda och projektet Rosendals skogsglänta. Här finns alla möjligheter! Bygglov är klart men möjlighet att enbart köpa tomt och välja egen husleverantör finns också. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Nu presenterar vi exklusiva enplansvillor ritade av en av Danmarks främsta arkitekter, Lars Frank Nielsen, bland annat känd för den danska ambassaden i Berlin. Här bor ni i en högkvalitativ och dynamisk miljö där gränserna mellan inomhus och utomhus suddas ut. Stora fönsterpartier med vackert ljusinsläpp, stilren skandinavisk design, en social planlösning och oändliga möjligheter att anpassa boendet efter dig och dina behov med tillval.

Husen är byggda av det Dansk/Svenska företaget Add a Room. Visionen bakom Add a Room är att kombinera det absolut bästa Skandinavien har att erbjuda i form av design, miljö, hållbarhet och kvalitet. Ett koncept som bygger på att anpassa boendeytan över tid. Om familjen växer eller om ni till exempel vill ha ett generationsboende, så finns möjlighet att göra tillval som attefallshus, bastu, utekök, utedusch m.m. Det finns också möjlighet att lägga till solpanel för ett mer energisnålt boende. Detta gör att varje enskild fastighet i projektet kommer ha en unik design utifrån dina behov och önskemål.

I Norra Sorunda bor ni lantlig och rogivande miljö omgivna av skog, natur, sjöar och hästhagar. Ett område som är perfekt för dig som söker lugnet på landet men ändå vill ha nära till stan - det bästa av två världar! Stockholm nås på under 40 minuter med bil och Nynäshamn med vacker skärgård på ca 30 minuter, även allmänna kommunikationer finns.

Tillträde är möjligt vintern 2022/2023. Gör en intresseanmälan via hemsidan för mer information.

Den 24/4 kl 12:00-13:00 finns möjlighet att träffa arkitekten Lars Frank på plats för att inspireras och diskutera. Huset kan bli 125-185 kvm stort och anpassas efter dina behov och önskemål.

Läs gärna mer om projektet på https://addaroom.dk/sv/landing-page

Kontakta gärna Sven Hansson på Add a Room - 070 815 16 21

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Nynäshamn

Kontakt

Jenny Wiklund

Fastighetsbyrån Nynäshamn
Mäklare Jenny Wiklund, Fastighetsbyrån Nynäshamn
076-871 90 92